Ponořte se s novým Aquamanem v Plzni do bájného světa v kině 4DX!

Superhrdinů není nikdy dost! A právě v těchto dnech vládne tuzemským kinům oblíbená postava ze stáje DC Comics – Aquaman.

Cílená propagace v Plzni

Epické podvodní dobrodružství si teď můžete vychutnat i ve speciálním kině 4DX. Nové doprovodné efekty a pohyblivé sedačky vám zajistí opravdu nevšední filmový zážitek, na který budete dlouho vzpomínat! Zažít Aquamanovo dobrodružství na vlastní kůži, můžete právě teď v kině 4DX, které se nachází v multiplexu Cinema City Nový Smíchov, Cinema City Plzeň nebo Cinema City Chodov.

V současné době nabízejí moderní technologie filmovému divákovi opravdu neobyčejnou podívanou! Díky formátu 4DX se můžete po boku Aqumana ponořit až na dno oceánu a prožít jeho napínavé dobrodružství tak, jako byste byli součástí tohoto bájného příběhu.

Pokud si na film zajdete do kina 4DX, čeká vás mimo filmové podívané také široká škála doprovodných efektů. Všechny diváky, bez rozdílů věku, uchvátí pravá mořská vůně, která se line sálem a další doprovodné efekty spojené s vodou, jako je mlha nebo déšť.

S hlavním hrdinou se vydáte na dobrodružnou cestu vedoucí přímo ze srdce moře, přes vyprahlé saharské pouště až k bájné Atlantidě. Chybět nebudou ani velkolepé bojové scény, které ještě podtrhne zbrusu nový efekt s názvem Trident Effect. Ten nabízí vzrušující kombinaci pohybů sedaček v sále a stroboskopu. Dokonale propracované válečné záběry si tak vychutnáte na vlastní kůži, a to přímo v první linii!

Speciální sály 4DX najdete v Praze, a to v Cinema City Nový Smíchov, Cinema City Chodov či v Cinema City Plzeň. Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 19.12.2018 09:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka