Potřebujete žaluzie, rolety nebo vrata? Vsaďte na Univers!

Bydlení je naší jistotou, snažíme se, aby bylo co nejútulnější. Během léta i zimy se na okna hodí žaluzie nebo rolety, které se postarají o tepelný komfort, kdo má auto a garáž, ten ocení vrata nejen jako bezpečnostní prvek. Také byste něco z toho chtěli a bydlíte v Plzni a okolí? Zkuste služby společnosti Univers.

Jarní servisní akce AUTO CB

Co všechno v Univers umí?

V Univers jsou specialisté v oboru stínící a vratové technologie, v nabídce najdete žaluzie, předokenní rolety, markýzy, brány, garážová vrata i mříže. Ať už potřebujete cokoli z výše uvedeného, vše vám přizpůsobí na míru. Je jedno, zda se rozhodnete pro pořízení interiérových nebo exteriérových žaluzií, předokenních rolet, sítí proti hmyzu nebo něčeho jiného. Stačí zajít na plzeňskou pobočku, specialistovi nastínit, co právě řešíte, a uvidíte, že budete odcházet s nabídkou na to nejlepší řešení.

Proč vsadit právě na Univers?

  • Společnost Univers je na trhu už 34 let, takže se může pochlubit mnoha zkušenostmi a pozitivnímu recenzemi od spokojených zákazníků.
  • Ať už máte jakýkoli dotaz ohledně stínění nebo vratové technologie, specialisté Univers vám rádi odpoví a pomohou vyřešit každý problém.
  • Všechny produkty, které nabízí, přizpůsobí na míru vašim potřebám, nic není nemožné. Váš byt nebo dům si řešení na míru přece zaslouží.
  • Pokud si pořídíte některý z produktů, které Univers nabízí, můžete se spolehnout, že montáží jejich starost nekončí. Pořád se na Univers můžete s čímkoli obrátit. K dispozici je vám servis, za svou práci společnost ručí. Nabízí i pravidelné, záruční a pozáruční servisní prohlídky, to vše s cílem, aby vám výrobky dlouho a dobře sloužily.
  • Realizují jak zakázky pro koncové zákazníky, tak velké kontrakty pro podniky a další velké společnosti.
  • Ke každému zákazníkovi přistupují individuálně, stejně tak je originál každý výrobek. Jedná se o zakázkovou výrobu, která tak odpovídá přesně tomu, co potřebujete.
  • Mohou se pochlubit kvalitním zázemím, vlastními výrobními stroji, výrobními halami i výrobními postupy.
  • Image title

Kde najdete pobočku?

Žaluzie, markýzy i vrata si v Plzni můžete objednat na pobočce Univers Tech, která se nachází na adrese Slovanská 546/72, Plzeň. S výběrem vám poradí zkušení specialisté, navíc vám sestaví nabídku na míru, a to na základě informací získaných od vás, a ideálně i na základě zaměření.

Zdroj fotografií: Archiv Univers Tech s.r.o.

Fotogalerie
Autor: Mediální skupina Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka