Pracovnice Úřadu práce skončila po kontrole v nemocnici

Napadení úřednice, která pracuje na Úřadu práce, se díky tísňovému tlačítku, sloužící k ochraně pracovníků úřadu obešlo naštěstí bez vážných následků.

Cílená propagace v Plzni

I tak si zdravotníci ženu odvezli k ošetření na kliniku na Denisovo nábřeží v Plzni. V dopoledních hodinách došlo k incidentu mezi klientkou, u které se provádělo oprávněné terénní šetření a pracovnicemi úřadu. Přivolaná hlídka na místě zjistila, že k incidentu došlo v místě bydliště klientky. Dotyčná osoba, která měla byt pronajatý, byla pracovnicemi Úřadu práce upozorněna na porušení pravidel uživatelů dávek a tudíž možného zastavení vyplácení. Klientka zareagovala zcela neadekvátně, vulgárně nadávala a následně jednu z žen fyzicky napadla. Ženy poté vyhodila z bytu a uzamkla dveře. Pracovnice uvedly v činnost tísňové tlačítko v obavě, aby útok nepokračoval a opustily prostory domu.

Na hlídku MP čekaly před vchodem. Strážníci přivolali na místo ZZS PK, jelikož měla žena zdravotní obtíže a také byla na místo přivolána PČR, protože vzniklo důvodné podezření z trestného činu. Policisté si následně celou věc převzali k dalšímu šetření.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
07.09.2018 07:13



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka