Před plzeňským registrem vozidel v Koterovské dojde od pondělka k omezení parkování

Další stavební investici, jejímž cílem je zlepšení kvality poskytovaných služeb pro občany města Plzně, připravil plzeňský magistrát. Od pondělí 11. července 2016 začnou stavební úpravy parkoviště před budovou v Koterovské 162, kde sídlí odbor registru vozidel a řidičů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Smyslem stavebních úprav je zjednodušení systému parkování a dopravní obsluhy budovy, aby nedocházelo ke složitým dopravním situacím. Dále budou parkovací místa před objektem dopravním značením vyhrazena pro klienty odboru. V současné době totiž využívají parkovací místa před budovou zaměstnanci firem sídlících v okolí, klienti magistrátu tak musí často parkovat jinde.

Po dobu stavební akce dojde k dočasnému omezení parkování před budovou. Příjezd bude umožněn na zadní (boční) parkoviště po pravé straně budovy, které je stále využíváno klienty odboru registru vozidel a řidičů. Vstup do objektu nebude pro občany po celou dobu rekonstrukce omezen.

„Za vzniklé omezení parkování se klientům omlouváme, ale rekonstrukce parkoviště před budovou byla již nezbytně nutná. Po dokončení prací dojde ke zvýšení komfortu řidičů při parkování,“ uvedl Petr Triner, ředitel Úřadu správních agend Magistrátu města Plzně. Úpravy plochy, včetně vydání kolaudačního rozhodnutí, by měly být hotovy do 31. srpna 2016.

Plzeňský magistrát již loni na podzim dokončil rozsáhlou rekonstrukci budovy v Koterovské ulici. Oprava zahrnovala zateplení obvodového pláště a střechy, výměnu oken, proměnou prošel i orientační systém v budově. Kvůli lepší přehlednosti a orientaci klientů byly v každém patře instalovány nové informační tabule. K dispozici je také pracovník na informacích.

Nyní probíhá další fáze rekonstrukce, kdy úřad plánuje zřídit nové učebny autoškoly včetně sociálního zařízení, zázemí pro učitele a šatnu pro motoristy.

foto: plzen.eu


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka