Přednáška představí přeshraniční záchrannou službu v době Evropy bez hranic

Centrum Bavaria Bohemia pořádá ve spolupráci s Akademií Východní Bavorsko – Čechy online přednášku.

Cílená propagace v Plzni

Při ní představí 14. ledna mezi 19.00 a 20.30 hodin Kompetenční a koordinační centrum (CCC) pro přeshraniční zdravotnickou záchrannou službu svou práci, výzvy a úspěchy.

Dostupnost záchranných služeb je pro obyvatele příhraničních regionů vskutku „života důležité“. Pomáhání přes hranice přitom představuje i v dobách otevřenéEvropy výzvu. Jak funguje spolupráce záchranných služeb, jaké úspěchy mohly být dosaženy a s jakými překážkami se stále musí počítat představí v online přednášce vedoucí projektu Přeshraniční záchranné služby Manfred Maurer a jeho zástupkyně Tereza Homolková.

Kompetenční a koordinační centrum (CCC) pro přeshraniční zdravotnickou záchrannou službu spojuje kompetence a zájmy všech pracovišť záchranné služby Bavorského červeného kříže v příhraniční oblasti s Českou republikou (8 zemských okresů / 25 výjezdových stanic) a zajišťuje tím pro obyvatelstvo kvalifikovanou záchrannou službu v případě nouze.

Online-přednáška bude v ČJ a v NJ a bude simultánně tlumočena.

Přednášku lze sledovat pomocí aplikace ZOOM pod následujícím odkazem https://bit.ly/de-cz-emergency.S pomocí funkce chatu mohou být kladeny otázky. K tomu je však zapotřebí nejnovější verze aplikace ZOOM.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka