Předplatné jako dárek

Pokud si stále lámete hlavu s tím, jak potěšit své blízké, darujte jim kulturní zážitek. Divadlo J. K. Tyla nabízí celou řadu předplatitelských skupin, ze kterých si vybere opravdu každý.

Jarní servisní akce AUTO CB

Volit můžete podle věku obdarovaného, preferované divadelní budovy nebo oblíbeného žánru. Abonentku lze navíc nově využít jako jízdenku do plzeňského MHD – do divadla a z divadla totiž mohou předplatitelé cestovat zdarma vždy hodinu před a hodinu po skončení představení. Další novinkou v abonentním systému jsou skupiny Opera-balet a dvě premiérové skupiny na Malou scénu: Premiéry Malá scéna a Premiéry Junior. Předplatným tak můžete potěšit celou rodinu od dětí až po prarodiče.

Kromě stálic repertoáru, jakými je balet Edith – vrabčák z předměstí nebo komedie Jednotka intenzivní lásky, se na předplatném objeví i nové tituly. Z činohry to budou jednak nestárnoucí díla světové klasiky: Sen noci svatojánské, Tři sestry nebo Don Juan, těšit se můžete i na Goldoniho komedii Sluha dvou pánů či detektivku Agathy Christie Past na myši. Milovníci opery jistě uvítají jeden z nejznámějších kusů světové operní literatury, Madama Butterfly. Na repertoáru bude i oblíbená Rusalka a opera o životě Jakuba Jana Ryby, která vzniká přímo pro plzeňské divadlo. Muzikál sází na osvědčený hit 60. let Kdyby 1000 klarinetů, k vidění ale budou i muzikály o Lídě Baarové nebo o Marilyn Monroe. Balet pak k Romeovi a Julii přidá další slavnou klasiku – Labutí jezero a poprvé v historii souboru přinese příběh Manon Lescaut v nádherném neoklasickém pojetí.

Předplatné zakoupíte v pokladně předprodeje ve Smetanových sadech 16 nebo můžete kontaktovat paní Zuzana Škvorovou na telefonním čísle 378038186 nebo na e-mailu: zuzana.skvorova@djkt.eu.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka