Představení developerského projektu Řadové domy ve Zruči

Projekt řadových domů ve Zruči byl zahájen v květnu roku 2013. Jde o výstavbu pěti trendových řadových domů s dřevěnou fasádou, které se vyznačují moderní architekturou a neotřelým vzhledem.

Cílená propagace v Plzni

Nové řadové domy ve Zruči snesou srovnání se současným západním standardem. V místních podmínkách jsou první vlaštovkou mezi developery. Nebývá totiž zvykem nechat navrhnout architekty dům bez konkrétního klienta. Výsledkem architektonického konceptu je promyšlené kompoziční řešení, které přináší nečekané prostory.

Co nejvíce denního světla a pohodlí

Architekti se zaměřili především na téma intimity a prosvětlení. Výsledkem jsou řadové domy se střešní terasou, která odděluje domy v patře. Tím je vyřešen intimní pobytový prostor pro obyvatele na střešní terase a zároveň je odstraněn typický problém u řadových domů a to soused hned za zdí u pokojů na spaní.

Dispozice zohledňuje současné využívání řadových domů. Garáže nejsou využívány pro auta, ale pro skladování. Řadové domy ve Zruči proto nemají integrovanou garáž ale venkovní pohodlné stání pro dvě až tři auta dle velikosti vozu a víceúčelovou místnost se samostatným vstupem. Zde je možné umístit kočárek, kolo nebo malou kancelář. Díky
oddělení parkování nenastupuje obyvatel do domu okolo auta, jak je to u jiných řadových domů. Dále má každý dům vlastní přístup na zahradu se zahradním skladem, který je řešen jednotně. Právě střídmost a čistota řešení vnáší do nového souboru řád a klid. Na fasádu je použito impregnované dřevo, které má delší životnost než nátěr na omítnutých fasádách. Díky tomu si domy dlouho uchovají svůj charakter.  

Zruč je malý ráj bydlení

Lokalita Zruč - Senec je velice žádaná, protože nabízí klid a soukromí v blízkosti Plzně. Jako budoucí obyvatelé oceníte výbornou dopravní dostupnost. Do obce jezdí pravidelné spoje MHD. Napojení na dálnici D5 je ve vzdálenosti 14 km. Ve Zruči je veškerá občanská vybavenost jako je škola, školka, ZUŠ, obchody, restaurace, lékař a další. Pokud rádi sportujete, je zde velký areál, kde lze relaxovat. V okolí Zruče se také nachází mnoho cyklistických a turistických tras ideálních na procházky nebo výlety na kole. Zruč je malý ráj bydlení pro všechny věkové kategorie, zvlášť pro rodiny s dětmi. K větší míře soukromí přispívá také chráněný vjezd na pozemek, který je opatřen elektrickými vraty na dálkové ovládání.

Splníme Vaše přání!

Domy jsou řešeny nestandardně s možností vybavení na přání. Proto Vám veškeré informace rádi zodpovíme, případně upřesníme osobně. Těšíme se na Vás.

Idea construction s.r.o.

Jiří Petrželka
tel.: 606 652 427

Jiří Klouček
tel.: 732 361 363
e-mail: info@domyzruc.cz

Domy Zruč
Zruč - Senec
Plzeňská 79
www.domyzruc.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.01.2015 11:21
Video




2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka