Příští týden budou odtajněni mladí Sportovci Plzně

Mimořádná opatření přijatá s koronavirem letos neumožnila uspořádání vyhlášení Sportovce Plzně 2019 v kategoriích žactva a dorostu v obvyklé podobě.

Jarní servisní akce AUTO CB

Akci tradičně připravuje Nadace sportující mládeže pod záštitou primátora města Plzně. K vyhlášení výsledků ankety dojde ve středu 24. 6. 2020. 

Díky částečnému rozvolnění některých opatření souvisejících s pandemií COVID-19 bude vyhlášení výsledků spojené s přijetím oceněných sportovců zástupci vedení města Plzně, jmenovitě primátorem panem Martinem Baxou a 1. náměstkem primátora panem Romanem Zarzyckým.

Slavnostní přijetí se uskuteční ve středu 24. 6. 2020 v obřadní síni plzeňské radnice za dodržení nezbytných hygienických a bezpečnostních pravidel. Z těchto důvodů bude akce rozdělena na dvě části. V první z nich (od 15:00 hod.) dojde k ocenění jednotlivců a trenérů (Trenér roku mládeže 2019, trenéři za dlouholetou obětavou práci s mládeží), v druhé části (od 15:30 hod.) přijdou na řadu družstva.

V obřadní síni plzeňské radnice bude oceněno celkem dvacet jednotlivců a deset družstev v pěti hlavních kategoriích: jednotlivci v kategoriích mladšího žactva, staršího žactva a dorostu, družstva žactva a dorostu. Posedmé bude udělena také Cena rektora Západočeské univerzity v Plzni. Ta je určena pro sportovce v kategorii dorostu, který dokázal nejlépe skloubit sport a studium. K jejímu předání dojde na půdě Západočeské univerzity. 

„Dlouhodobě podporuji cílenou sportovní přípravu dětí a mládeže. Jsem velmi rád, že ti nejlepší z města Plzně se mohou potkat s nejlepšími kolegy napříč sportovními disciplínami a zabojovat o titul Sportovce roku. Věřím, že to aktérům dodá motivaci, rozšíří obzory a přinese nová přátelství,“ uvedl při příležitosti vyhlášení Sportovce Plzně v kategoriích žactva a dorostu 1. náměstek primátora Roman Zarzycký.

Profily všech nominovaných jednotlivců i družstev byly k vidění na výstavě, která v březnu proběhla v mázhauzu radnice. Zároveň jsou jejich vizitky dostupné na internetových stránkách www.sportovecplzne.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka