Proč se vám vyplatí koupit si auto z dovozu

O trendu nákupu automobilů v Německu a jejich dovozu do České republiky jste určitě v minulosti již slyšeli. Jenomže věděli jste o tom, že v době internetu a nákupů online si můžete koupit auto nejenom ze sousedních států, ale i z jakýchkoliv jiných evropských zemí?

Cílená propagace v Plzni

Představujeme vám trend online tržišť s automobily. Jaké jsou jejich výhody? Je nákup ojetého auta online bezpečný? A jak to vlastně celé probíhá?

Široký výběr modelů i značek

Největší výhodou nákupu auta ze zahraničí je široký výběr. To oceníte zejména v případech, kdy si chcete koupit nějaké auto, co je pro české prostředí netypické a je obtížné ho v České republice sehnat. Hitem posledních let se stalo takzvané online tržiště s automobily.

Na jednom místě narazíte na tolik inzerátů, že si mezi nimi rozhodně najdete ten svůj. Výhodou tohoto tržiště je to, že v něm najdete opravdu jen ty nejkvalitnější automobily, které jsou k dispozici. Jelikož provozovatelé tržiště nejsou majiteli vozů a nesnaží se jich zbavit za každou cenu, můžete se spolehnout na jejich férové jednání.

Žádné zbytečné papírování

Auto z dovozu je pro mnohé synonymem zdlouhavého odhlašování auta v zemi původu, přepisování na nového majitele, vyřizování povinného pojištění vozu a celou řadu dalších úkonů. Naštěstí to jde i jinak. Vy si pouze zvolíte auto, které se vám líbí a zbytek necháte na prodejci.

Ten auto podrobí detailní prohlídce a o jejím průběhu vás bude informovat. Pokud budete s výsledkem prohlídky spokojeni, auto si zakoupíte a budete pouze čekat na to, až vám jej dopraví domů. Při nákupu vozu je možné také si sjednat povinné pojištění, takže až vám bude vůz doručen, můžete rovnou začít jezdit.

Záruka spokojenosti a vrácení vozu

Nespornou výhodou toho, že si koupíte auto ze zahraničí, které jste neviděli na vlastní oči, je také to, že jej lze do 14 dní od převzetí vrátit. Jelikož jste vůz neměli šanci před nákupem vyzkoušet, může se zdát, že vám jeho řízení nebude vyhovovat. S tím se naštěstí počítá, proto se nemusíte obávat toho, že byste si vůz museli ponechat i přesto, že by vám nevyhovoval. A na vozidlo se také vztahuje záruka, kterou lze z automatických 6 měsíců prodloužit až na 2 roky.

Dovoz až před dům

Když jsme zmínili to, že nemusíte řešit zbytečné papírování a přepisování vozu a pouze čekat na to, až vám vůz doručí, mysleli jsme to doslovně. Online tržiště s automobily totiž opravdu poskytuje službu, díky níž vám auto odkudkoliv z Evropy doručí až před dům. A to vše za velmi příznivou cenu.

Koupit si auto online je stejně snadné jako nákup čehokoliv jiného na internetu. Z online nabídky si vyberete vůz, který se vám nejvíce zamlouvá a pak už jen čekáte na jeho doručení.

Zdroj obrázku: Rawpixel.com / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka