Prodej, kontroly a opravy zdravotnické techniky

Sháníte specialistu na prodej zdravotnické techniky a lékařských přístrojů? Hledáte firmu, která vám zajistí opravy a periodické bezpečnostně technické kontroly (PBTK) zdravotnických prostředků dle zákona 123/2000 Sb? Kontaktujte plzeňskou firmu KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Jarní servisní akce AUTO CB

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. je specialista na lékařské přístroje a dezinfekční prostředky

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. se zaměřuje na prodej lékařských přístrojů, kontrolu, kalibraci a opravy zdravotnické techniky a také na prodej dezinfekce. Zmíněná plzeňská firma provozuje e-shop SZO.cz (zkratka SZO znamená Služby Zdravotnickým Organizacím). Firma zásobuje lékařskými přístroji a dezinfekčními prostředky nemocnice a kliniky, ordinace, ambulance, laboratoře, domovy důchodců a také další sociální zařízení nebo zdravotnické organizace.

Špičkové francouzské dezinfekce

Dovážíme do České republiky špičkové francouzské dezinfekce STÉRIDINE. Dodáváme dezinfekční preparáty, které představují nejnovější vědecké poznatky a nejmodernější technologické postupy. Jde o výrobky, které inaktivují stále širší řadu patogenů a přitom nepoškozují životní prostředí. Další informace o desinfekci můžete najít na webu www.dezinfekce.sk.

Autorizovaný dovozce lékařských odsávaček 3A HEALTH CARE

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. je autorizovaným dovozcem kvalitních lékařských odsávaček značky 3A HEALTH CARE. Pokud se nevyznáte v různých typech odsávaček, jako jsou lékařské odsávačky, odsávačky hlenů a rýmy, chirurgické odsávačky nebo odsávačky mateřského mléka, doporučujeme vám navštívit odborný web www.odsavacka.com a nebo využít rádce, jak vybrat správnou odsávačku.

Spotřební zdravotnický materiál pro nemocnice, ordinace, laboratoře

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. dodává zdravotnický materiál (medicinální přístroje, dezinfekční prostředky, redukční ventily, odsávačky) dodává desítkám významných zdravotnických zařízení v České republice. Kvalitní logistický proces zajišťuje včasné dodání zdravotnického materiálu zákazníkům. Běžný spotřební zdravotnický materiál dodáváme nejen zdravotnickým organizacím ale také soukromým osobám, které zdravotnické přístroje, pomůcky anebo dezinfekční prostředky využívají v domácnostech.

Lékařské tlakoměry

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. prodává kvalitní a spolehlivé tlakoměry, které jsou certifikované pro používání ve zdravotnictví. Jde o různé typy tlakoměrů jako jsou aneroidní tlakoměry, bezrtuťové nebo rtuťové tonometry, digitální tonometry, nerozbitné a klinické tlakoměry s ověřenou přesností měření. Doporučujeme vám využít rádce Jak vybrat tlakoměr.

Úklidová technika

Pokud sháníte kvalitní úklidovou techniku či chemii pro úklid, prohlédněte si web www.uklidova-technika.com zaměřený na úklidové vozíky nebo celé úklidové sety či boxy na nakládání mopů, utěrky, mopy, rukavice z mikrovlákna a vše pro snadný úklid.

Redukční ventily

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. prodává také redukční ventily, které vyrábí nadnárodní společnost GCE GROUP. Ústředí firmy se nachází ve švédském Malmö a hlavní výrobní závod je v České republice v Chotěboři.

Dobrá rada: Veškeré výše zmíněné zboží si můžete objednat v eshopu www.szo.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka