Prodej permanentek na Viktorce pokračuje, do prodeje jde posledních 450 míst

Poslední možnost zakoupení permanentních vstupenek se v tomto týdnu otevírá pro fanoušky Viktorie Plzeň.

Jarní servisní akce AUTO CB

V úterý v deset hodin dopoledne se otevřely pokladny za severní tribunou, ve stejném čase se spustila také možnost online prodeje na stránkách www.plzenskavstupenka.cz.
Prodej, který byl zahájen již ke konci května, se u plzeňských fanoušků setkal s obrovským úspěchem. „Do pátečního ukončení rezervačního práva pro permanentek ze sezony 2014/2015 využili jejich držitelé bezmála 5700 svých rezervací, Viktoria zároveň registruje více než 1600 zcela nových držitelů celoročních vstupenek. V součtu se tak již počet prodaných permanentek pro sezonu 2015/2016 vyšplhal k cifře 7300 a s přehledem překonal loňská čísla,“ okomentoval situaci tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Loňští držitelé permanentek nevyužili zhruba 300 svých rezervací, z volného prodeje se připojí dalších 150 sedaček. Do poslední fáze prodeje permanentek tak bude fanouškům nabídnuto 450 míst. „Limitním číslem pro nás bude 7750 prodaných permanentních vstupenek. Tato cifra je pro Viktorii absolutním stropem, zájemci o permanentní vstupenky by si tak měli pospíšit,“ apeluje na plzeňské příznivce Pillár, který počty dále vysvětluje: „Jelikož jednou ze základních výhod permanentní vstupenky je možnost předkupního práva na evropské poháry, musíme při stanovení maximálního počtu prodaných permanentek kalkulovat právě s duely Ligy mistrů či Evropské ligy. Tam se ke standardním požadavkům sponzorů, hostujícího klubu či samotného viktoriánského týmu přidává přes tisíc vstupenek pro zástupce UEFA a jejích partnerů. Počet 7750 je tak maximem, který můžeme pro běžný prodej na tyto duely uvolnit,“ doplnil Pillár.

„Dá se očekávat, že ještě v průběhu června dosáhne číslo prodaných permanentek zmiňovaného limitu 7750 vstupenek a prodej tak bude definitivně uzavřen,“ uzavřel informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Prodejní časy prodeje permanentek (pokladny + online)


Út 23. 6. 10 – 18
St 24. 6. 10 – 18
Čt 25. 6. 10 – 18
Pá 26. 6. 10 – 18

Další případné termíny budou upřesněny.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 24.06.2015 08:25



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka