Profesionální hasiči převzali medaile

V pátek obdrželo ocenění za příkladné plnění pracovních povinností celkem 25 příslušníků Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje. Pamětní medaili hejtmana Plzeňského kraje převzalo 24 mužů a jedna žena.

Cílená propagace v Plzni

„Práce profesionálních hasičů je velmi náročná a dnes už to nejsou jen zásahy spojené s požárem. Činností, které musí profesionální hasič zvládnout, je mnohem víc. Jsem proto rád, že mohu ocenit příslušníky, kteří nasazují svoje životy při záchraně osob, ale také ty, jejichž práce není zdaleka tak atraktivní, ale rozhodně není méně důležitá. Jsou to například pracovníci na operačním středisku nebo lidé, kteří vytváří podmínky pro fungování integrovaného záchranného systému,“ říká hejtman Václav Šlajs.

Hejtman Václav Šlajs spolu s ředitelem Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Františkem Pavlasem předali za přítomnosti dalších členů krajské rady ocenění 25 profesionálním hasičům, mezi kterými byli lidé z chemické laboratoře, operačního střediska, pracovníci na úseku integrovaného záchranného systému nebo úseku prevence požárů a samozřejmě zasahující hasiči z celého Plzeňského kraje.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 01.02.2016 17:23



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka