Projděte se s herci a tvůrci filmu Star Wars po červeném koberci

Jedna legendární sága se blíží ke svému velkolepému konci. Star Wars: Vzestup Skywalkera vejde do kin jen pár dní před Vánoci a společnost Cinema City pro všechny fanoušky připravila speciální soutěž.

Cílená propagace v Plzni

Ten, kdo si v rámci sítě těchto multiplexů zakoupí v předprodeji vstupenku a zaregistruje ji na stránkách společnosti, hraje o cestu na slavnostní premiéru do Londýna za účasti hollywoodských hvězd. 

Závěr příběhu rodiny Skywalkerů Star Wars: Vzestup Skywalkera má být do tuzemských kin uveden 19. prosince a  všichni fanoušci této legendy od Lucasfilm se dohadují, jaké straně síly dá hlavní postava Rey přednost. Slavnostní premiéru v Londýně uvedou známé tváře jako režisér filmu J. J. Abrams, Daisy Ridley nebo třeba John Boyega. Ten, kdo si od 25. října do 5. prosince zakoupí vstupenku do jakéhokoli megaplexu Cinema City včetně toho v Plzni a zaregistruje se s ní do půlnoci 5. prosince skrze formulář na soutěžní stránce https://www.starwarsvlondyne.cinemacity.cz/, automaticky soutěží o možnost projít se s nimi po červeném koberci.

Součástí výhry je pro vítěze a jeho doprovod hrazena zpáteční letenka z Prahy do Londýna, transport z letiště do hotelu, kde na ně čeká ubytování s polopenzí na jednu noc a 2x vstupenka na premiéru, která se koná v předem určené době mezi 16. a 19. prosincem 2019 v britské metropoli.

Tuto akci si rozhodně nemůže žádný fanoušek Star Wars nechat ujít.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 24.11.2019 08:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka