Projekt Díky dětem bude pomáhat i v roce 2021

Sbírkový projekt Díky dětem pomáhá v Plzni od roku 2018. V roce 2020 zatím podpořil znevýhodněné děti částkou 93.303,- Kč.

Cílená propagace v Plzni

 „Situace není v tomto roce vůbec jednoduchá. Děti, které pomáhají dětem, nemohly pořádat koncerty, sportovní utkání, bazárky a podobné aktivity, z jejichž výtěžků do projektu přispívají. O to více nás těší, že i tak jsme již mohli v tomto roce pomoci,“ říká Alena Kozáková, ředitelka Nadace 700 let města Plzně, garanta sbírky. „Podpořili jsme Zdravotní klauny, kteří pomáhají dětem v plzeňské FN zpříjemnit pobyt v nemocnici, mohli jsme zakoupit pomůcky pro dvě neslyšící děti a to prostřednictvím Spolku neslyšících Plzeň a také logopedické výukové programy pro Dětský domov Domino nebo nakoupit pomůcky pro výuku dětí ze ZŠ a MŠ při FN Plzeň“ vyjmenovává Alena Kozáková.  „Velmi nás potěšilo, že jsme mohli navázat spolupráci s portálem Slevomat, na kterém je až do 16. listopadu možné přispívat na zbývající projekty tohoto roku a to už od částky 50,- Kč,“ dodává.

     Projekt chce samozřejmě pomáhat i nadále a proto již nyní hledá možné příjemce pro rok 2021. Žádat mohou jednotlivci i organizace, vše potřebné naleznou zájemci v žádosti. Žádosti přijímá kancelář nadace do 14. prosince a lze ji podat elektronicky.

     Vše potřebné o projektu naleznou zájemci na stránkách www.dikydetem.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.10.2020 08:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka