Provozovali orální sex na lavičce Husova parku

V sobotu v 15:40 projížděla hlídka městské policie kolem Husova parku v Plzni, kde si povšimla dvou osob, které se na lavičce oddávaly sexuálním aktivitám.

Cílená propagace v Plzni

Strážníci okamžitě zamířili k těmto osobám. K hlídce v tom okamžiku přistoupil muž, který sdělil, že je šokován situací, které je přítomen. Na místě byli ještě další dva svědci události, kteří dále uvedli, že i přesto, že byli v bezprostřední blízkosti páru, žena muži prováděla orální sex.

Šestačtyřicetiletý muž a jeho sedmatřicetiletá partnerka shodně uvedli, že o nic nejde, jsou krátce zasnoubeni a rozhodly se uspokojit své sexuální potřeby. Při orientační dechové zkoušce byla muži naměřena hodnota 2,99‰ alkoholu v dechu, ženě 3,56‰. Vzhledem k tomu, že zde vzniklo podezření na spáchání trestného činu, byla na místo přivolána PČR, která si celou událost převzala k dalšímu šetření.

foto: mp plzeň

Poznámka redakce, komerční sdělení: Máte doma v garáži nebo ve stodole československou klasiku, kterou dáváte do kupy? Pokud ano, určitě oceníte naši širokou nabídku náhradních dílů na jednostopé legendy našich silnic. V našem e-shopu můžete zakoupit nejrůznější typy dílů. Ať už se chystáte na výměnu karosářských dílů nebo chcete repasovat celý motor Jawa, máme pro vás všechno co budete potřebovat. Navštivte Motokramek.cz a vraťte své legendě zašlou krásu.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 21.09.2021 07:03



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka