Prusík v Konstantinkách zve opět na sobotní swing v rytmu srdce

Jste milovníky swingu? Přijeďte si vychutnat jeho ladné melodie a zatančit si do lázeňského hotelu Prusík v Konstantinových Lázních. Na březnových tanečních večerech se představí jazzové orchestry Swing Melody Ostrov a Pilsner Jazz Band.

Cílená propagace v Plzni

Taneční večery proběhnou v  nově zrekonstruovaném sále lázeňského hotelu Prusík, který bude opět  otevřen všem návštěvníků, zejména milovníkům tance a hudby.

Tradice dalších tanečních večerů bude pokračovat v sobotu 14.3., kdy zahraje k poslechu i tanci jazzová kapela Swing Melody Ostrov, kterou 28.3. vystřídá osmičlenný plzeňský orchestr Pilsern Jazz Band. V  pestrém repertoáru obou kapel nechybí jazz, boogie-woogie, blues, ale ani swing a dixieland. 

„Oba večery začínají vždy v 19.30 hodin, jejich součástí je i výuka různých tanců pod vedením zkušené lektory Lenky Sekaninové“, říká Dana Bešťáková, obchodní manažerka lázní.

Konstantinovy Lázně jsou nejen jedinými lázněmi Plzeňského kraje, ale i významným   rehabilitačním centrem, kde  se zotavují lidé po operacích na srdci a velkých cévách i s dalšími nemocemi oběhového a pohybového aparátu po více než 200 let. Tato lázeňská rehabilitace je plně hrazena zdravotními pojišťovnami a novelizovaný indikační seznam je pro pacienty příznivější, jelikož u vybraných diagnóz vrací zpět délku pobytu na 28 dnů.

„Pro návštěvníky Konstantinových Lázní, které letos vstupují do své 212. lázeňské a turistické sezóny, máme připraveny víkendové wellness pobyty plné léčebných  procedur, rozmazlování a relaxace, “ dodává Dana Bešťáková.

Vstupenky na taneční večery jsou k dostání v předprodeji na recepci lázeňského hotelu Prusík tel.: 374 615 100, nebo přes Plzeňskou vstupenku,  www.plzenskavstupenka.cz

Více informací na www.konstantinovy.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka