Prvňáčky přivítalo i vedení centrálního obvodu Plzně

Spolu s městskou policií představitelé ÚMO Plzeň 3 dohlédli také na bezpečnost na přechodech.

Cílená propagace v Plzni

Pro tisíce dětí v Plzni oficiálně skončily v pondělí 3. září nejkrásnější dva měsíce v roce - letní prázdniny, a musely usednout zpátky do školních lavic. Zatímco zkušení deváťáci to brali jako nepříjemnou povinnost, prvňáčci prožívali svůj velký den.

Ještě před samotnými návštěvami vybraných základních škol se vedení obvodu, jako již tradičně, společně s Městskou policí Plzeň rozhodlo dohlédnout na bezpečné přecházení v blízkosti škol. Starosta Radislav Neubauer a místostarosta David Procházka si vybrali přechody na náměstí Míru, kde se střetávají cesty školáků mířících do základních, ale i středních škol. Každé správné přejití vozovky po přechodu a na zelenou, odměnili sladkou odměnou.

Následně se vedení Městského obvodu Plzeň 3 přesunulo do vybraných základních škol. Starosta Radislav Neubauer přivítal 42 dětí prvních tříd v 10. ZŠ na náměstí Míru a místostarosta David Procházka pozdravil 67 prvňáků v 11. ZŠ na Borech, tzv. Šedivce. Zde společně s ředitelkami a samozřejmě rodiči podpořili děti prvních tříd, popřáli jim mnoho úspěchů a předali sladkosti.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka