Radima Řezníka čeká jaro bez fotbalu

Přetržený přední křížový vaz. Nemilosrdný byl výsledek pondělního vyšetření Radima Řezníka v plzeňské Fakultní nemocnici.

Jarní servisní akce AUTO CB

 „Podezření na toto zranění jsme měli hned po sobotním zápase, předběžné ošetření ve Španělsku a především pak kompletní lékařská zpráva z Plzně tuto obavu bohužel potvrdily,“ řekl ke zranění reprezentačního obránce generální manažer Plzně Adolf Šádek. „Pro tým je to před startem soutěžního jara samozřejmě komplikace, Radim podával velmi vyrovnané výkony a byl oporou. V tuto chvíli však řešíme situaci především z pohledu hráče, klub mu samozřejmě po celou dobu rekonvalescence vyjde maximálně vstříc stran lékařské péče, rehabilitace i individuální péče fyzioterapeutů a kondičních trenérů,“ doplnil Šádek s tím, že šestadvacetiletý fotbalista nebude Viktorii k dispozici po celou jarní část sezony. „Kádr Viktorie je naštěstí dostatečně široký, na našich cílech a ambicích se v žádném případě nic nemění,“ zakončil informace ke zranění Radima Řezníka Adolf Šádek.

„Zranění jsem si přivodil dvacet minut před koncem přípravného utkání, o to více mě to mrzí. S tímto zraněním jsem se nicméně už jednou popral a nepochybuji o tom, že to nyní zvládnu také. Klub za mnou od první minuty stojí, péče našich odborníků i plzeňských lékařů je skvělá,“ řekl po lékařském verdiktu Radim Řezník. „Na start SYNOT ligy jsem se strašně těšil, cítil jsem se dobře. Teď vrhnu všechny síly do rehabilitace, abych se mohl ke klukům na hřišti co nejdříve připojit.  Nepochybuji o tom, že Viktoria jaro zvládne na jedničku. Při každém zápase teď ze mě bude na tribuně ten největší fanoušek,“ dodal s hořkým úsměvem Radim Řezník.
Viktoria vstoupí do jarních ligových bojů sobotním utkání proti Českým Budějovicím (20:15), fanoušci Viktorie si již necelý týden před utkáním rozebrali přes 8 tisíc vstupenek.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka