Rande v kině stále není klišé, tvrdí i Cinema City Plzeň

Kino je od nepaměti jedním z nejčastějších míst setkání prvního rande nebo oslavení výročí. Napadlo vás ale někdy, že se v kině můžete i s někým seznámit?

Cílená propagace v Plzni

Poslední dva roky, díky světové pandemii, randit v kině moc nešlo, ale ani to neodradilo kinoprůmysl od toho, aby na tuto zvyklost nechal zanevřít. A proto multiplexy Cinema City opět přichází s valentýnskou aplikací pro zadané i nezadané.

Pro všechny, kteří neplánují Valentýn slavit doma nebo zoufají nad tím, že jsou zrovna single, si síť multikin Cinema City připravila Valentýnskou aplikaci s názvem “Rande jako z filmu!”. Je důležité zmínit, že ji mohou využít jak páry, tak i nezadaní, kteří svoji polovičku teprve hledají. Zadané páry si ve hře prověří, jak dobře znají svého partnera a jeho návyky během návštěvy kina a sledování filmu. Ti, kteří partnera aktuálně nemají, se naopak mohou díky aplikaci seznámit s novým protějškem a rovnou zažít společné rande jako z filmu.

Každý soutěžící, který se v aplikaci spojí se svým partnerem, ať již stálým nebo potencionálním, získá jednu polovinu výherního kódu. Při setkání v kině pak svůj kód oba složí dohromady a mohou společně získanou cenu čerpat. Registrací v aplikaci tak získáte novou formu pozvánky na rande a třeba rozšíříte řady pravidelných valentýnských návštěvníků kina. Výhry pro všechny účastníky jsou odstupňované podle úspěšnosti shody odpovědí se svým protějškem, od zajímavých slev v menu pro dva na baru až po vstupné 1+1 zdarma.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 07.02.2022 17:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka