Regionální dodavatel úklidových strojů a potřeb Sunexclean s.r.o. vám sestaví nabídku na míru

V Plzni na Roudné sídlí firma Sunexclean s.r.o., která je dodavatelem úklidových potřeb a strojů. Máte individuální potřeby? Neváhejte firmu oslovit, zařídí pro vás nabídku na míru.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na e-shopu www.sunexclean.cz najdete široký výběr zboží pro úklid, hygienu i gastro. Jedná se o úklidové prostředky pro profesionální použití. Pokud sháníte úklidové vybavení do své prodejny, hotelu či restaurace, neváhejte regionální firmu Sunexclean s.r.o. oslovit. Máte specifické potřeby? Oslovte firmu a nechte si vytvořit individuální nabídku.

 Čistící prostředky a úklidové potřeby? Vše seženete na e-shopu Sunexclean.cz

Objednejte si čistící prostředky a úklidové potřeby najednou. Nemusíte nikam chodit, stačí kliknout, odeslat objednávku a čekat, než vám zboží bude doručeno až domů. Nejen, že ušetříte čas, který byste jinak investovali cestou do obchodu, ale také jednoduše a pohodlně nakoupíte vše na jednom místě. Ať už potřebujete úklidové prostředky do kuchyně, na praní, na mytí podlah nebo pro průmyslové čištění, to a ještě mnohem více najdete právě v e-shopu Sunexclean.cz.

Úklidové stroje si můžete nejen zakoupit, ale i zapůjčit

Přemýšlíte, kde zakoupit profesionální úklidový stroj? Tak už nemusíte. Na e-shopu Sunexclean.cz najdete například stroje na mytí podlahy, průmyslové a profi vysavače, parní čističe či zametací stroje. S profesionálními úklidovými stroje se vaše podlaha bude jen lesknout a koberce budou bez jediného smítka. Chcete si stroj jen zapůjčit? Obraťte se na firmu Sunexclean.

Potřebujete vybavit toalety? Stačí si vybrat

Vybavení toalet pořídíte jednoduše a na jednom místě. Nejčastějším vybavením jsou například zásobníky na toaletní papír, dávkovače mýdlaosoušeče rukou a zásobníky na ručníky. Vybrat si ale můžete i z doplňkového sortimentu, jako jsou osvěžovače vzduchu a náplně, madla na WC apod.

Objevte další produkty z e-shopu Sunexclean.cz

E-shop Sunexclean.cz se může pyšnit nejen úklidovým zbožím, ale také hotelovou kosmetikou, produkty pro péči o pokožku nebo doplňkovým sortimentem pro gastro a hotely

Pozn. redakce: Rádi šetříte? Přečtěte si také článek o úklidových prostředcích, za které ušetříte nemalé peníze.
 

SUNEXCLEAN s.r.o.

Pod Všemi svatými 1544/1a, 301 00  Plzeň
Web
: www.sunexclean.cz
Tel
.: +420 377 322 626
E-mail
: info@sunexclean.cz 
Facebook
: Sunexclean, s.r.o.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka