Rekreační areál v Dehetné má nové zázemí, láká i na bazén

Rekreační areál v Dehetné na Tachovsku má za sebou významnou modernizaci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Díky investici ve výši několik set tisíc korun získal komplex o rozloze 3000 metrů čtverečních nový prostorný objekt s terasou sloužící jako společenská místnost, v areálu také přibyl bazén. Provozovatel upravil i způsob vytápění chatek a jejich vybavení. V této sezóně také zaznamenává nový trend, do klidného zařízení nedaleko rybníka Sycherák přijíždí stále více rodin s malými dětmi.  Řada klientů se i opakovaně vrací. Cena za čtyřlůžkovou chatku je 800 korun za noc, volné jsou ještě některé srpnové termíny.

„Vhodná společenská místnost tu chyběla, proto jsme ji postavili. Využít ji naráz může až 24 osob, to je také celková kapacita našeho areálu. Pro návštěvníky jsme také koupili a instalovali kruhový bazén o průměru 4,6m. Celkem tu máme tři dvojchatky po čtyřech lůžkách. Každá buňka má jeden pokoj se dvěma palandami a velkou skříní. Součástí každé chatky je i kuchyňka vybavena lednicí a mikrovlnou troubou i samostatná toaleta,“ přiblížil Marek Benda, provozovatel areálu, jenž startuje sezonu v květnu a uzavírá koncem září. Všechny chatky mají možnost vlastního přitápění, v areálu jsou společné sprchy.

Zájem letos roste mezi rodinami s dětmi, hlavní část hostů tvoří stálá klientela. Zařízení tak má i své rekordmany. „Například jeden klient nám sem letos přijel podvacáté, a to se svými dětmi i vnoučaty. Hosté oceňují hlavně klid, okolní lesy a přírodu, možnosti cyklovýletů, sbírání hub, borůvek. K dispozici mají grill, ohniště, wi-fi, stolní tenis, branky na fotbal, skupinky pak také možnost pronájmu pípy a dalšího vybavení,“ doplnil Marek Benda. Areál olemovaný vzrostlými stromy je oplocený, na pozemku je možné zaparkovat auta. Po domluvě je možnost vzít s sebou i svého domácího mazlíčka.

„Co se týká letních prázdnin, tak zde se snažíme pronajímat chatky na týdenní pobyty, tedy od soboty do soboty, ale je zde možnost i zkráceného pobytu, dle požadavků hostů.“ dodal provozovatel. Podrobné informace jsou na: https://www.e-chalupy.cz/zapadni_cechy/ubytovani-dehetna-chatky-pronajem-1248.php.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 30.07.2019 10:41



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka