Reprezentační ples Plzně připomene talenty, zahraje i Queen

Ve znamení úspěchů talentovaných Plzeňanů se letos ponese 16. reprezentační ples města Plzně, který se uskuteční v pátek 24. ledna od 20 hodin v Měšťanské besedě.

Jarní servisní akce AUTO CB

Úvodní taneční show připravuje Petra Procházka Parvoničová, ktanci bude hrát Boom!Band Jiřího Dvořáka, malý sál bude patřit Pilsen QUEEN Tribute Bandu, nejlepší české revivalové kapele. Zdravici pro letošní ples natočil Jiří Suchý. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na náměstí Republiky 41 nebo na www.plzenskavstupenka.cz.

„Plzeňané jsou bezesporu talentovaní a ty nejtalentovanější si chceme během večera připomenout a představit. Hrajeme tím na naši plzeňskou ‚patriotickou‘ notu. V rámci večera připomeneme celou řadu slavných plzeňských rodáků, dekorativním prvkem plesu budou stuhy a květiny v městských barvách,“ řekl primátor Martin Baxa, jenž osobně uvítá všechny hosty plesu.

O slavnostní zahájení se ve Velkém sále postarají tanečníci v choreografii Petry Procházka Parvoničové, k tanci bude hrát BOOM!BAND Jiřího Dvořáka, koncertní a doprovodná kapela největších českých pěveckých hvězd. Plzeňské rodáky, zpěváka Karla Gotta a divadelníka a hudebníka Jiřího Suchého, připomene ve svém repertoáru zpěvák Martin Chodúr. „Sportovní talenty zastoupí Pilsen Cheerleaders a hosty v Malém sále bude bavit úspěšná plzeňská revivalová kapela Pilsen QUEEN Tribute band,“ doplnila Jana Komišová, vedoucí Odboru prezentace a marketingu Magistrátu města Plzně.

Zážitek Plzeň slibuje nejen v oblasti tance a skvělé hudby, ale také jej spojí s chutěmi. Své zastoupení na plese budou mít společnosti Plzeňský Prazdroj, Bohemia Sekt a plzeňský Stock. Návštěvníkům tak nabídnou ukázku školy čepování, ochutnávky i barmanskou show. Moderátorem večera bude Michal Jančařík. 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka