Nehodu s kamionem u Draženova řidič nepřežil

V úterý 6. prosince 2016 v půl šesté večer vyslalo operační středisko hasiče z Domažlic ve směru na Draženov k dopravní nehodě osobního auta s kamionem. Vozidla se střetla u odbočky na Petrovice, každé skončilo ve svém pravém příkopu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Řidič osobního auta zůstal zaklíněn nohama ve vozidle, tělem vypadl na silnici. Hasiči na jeho vyproštění použili hydraulické zařízení. Současně s tím probíhala resuscitace, na které se podíleli všichni, kdo na místě byli - policisté, hasiči, posádky ZZS i LZS. Oživovací pokusy ukončil lékař, který konstatoval smrt.

Kamion se převrátil na bok a vysypala se z něj převážená kukuřice do pole. Hasiči museli řidiči z kabiny pomoci ven. Vyvázl bez zranění. Z kamionu unikla do příkopu nafta. Hasiči odčerpali kaluž a zasypali skvrnu sorbentem. Na místo se dostavil pracovník životního prostředí, který rozhodl provést kontrolu ještě následující den za světla, aby se rozhodlo o dalším postupu. Pro havarovaná auta se dostavily dvě odtahové služby, oběma hasiči asistovali při nakládání vozidel. Silnice mezi Domažlicemi a Draženovem byla po dobu zásahu zcela neprůjezdná, provoz byl obnoven až před půl jedenáctou v noci.

foto: hzs pk


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 07.12.2016 08:01



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka