Řidič u Domažlic utekl po střetu s jiným vozidlem

Nabouraný vůz, který řídil, nechal na místě nehody. Policisté pátrají po totožnosti neznámého řidiče.

Cílená propagace v Plzni

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče.

K dopravní nehodě došlo dne 23. prosince 2020 v 17:35 hodin na silnici II. třídy č. 193 mezi obcemi Domažlice a Horšovský Týn. Neznámý řidič osobního automobilu tovární značky Peugeot 307 jedoucí od Domažlic nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostal na mokrém povrchu vozovky smyk. Přejel do protisměru, kde se na rovném úseku střetl s protijedoucím nákladním automobilem tovární značky Ford Transit. Po střetu bylo vozidlo Peugeot odmrštěno a narazilo do svodidla. Neznámý řidič před příjezdem hlídky policie z místa utekl. Šetřením na místě policisté zjistili, že majitel vozidla Peugeot provozuje vozidlo bez zákonem stanoveného pojištění. Škoda na vozidle Peugeot byla vyčíslena na 50 tisíc korun, ne vozidle Ford na 200 tisíc korun, na poškozeném povrchu komunikace od rycích stop na 10 tisíc korun a na svodidle na 2 tisíce korun.  

      Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka