Řidiči poškodili vozidla a ujeli

Dopravní policisté šetří dopravní nehody, od kterých viníci ujeli. Touto cestou policisté žádají případné svědky, aby policisty z dopravního inspektorátu v Rokycanech kontaktovali osobně či telefonicky (tel. č. 974 335 259) na jejich součásti, a tím napomohli objasnit průběhy či ustanovit viníky níže popsaných událostí.

Cílená propagace v Plzni

Dne 11. listopadu v 14:45 hodin jela řidička vozidla Ford B-Max z Litohlav na Osek, kdy se míjela se třemi za sebou jedoucími vozidly. Jako první se míjela s vozidlem VW Passat, poté s vozidlem stejné značky a naposledy s vozidlem tmavé barvy blíže nezjištěné značky a typu. Právě při míjení s třetím blíže nezjištěným vozidlem došlo ke střetu zpětných zrcátek vozidel. Neznámý řidič, aniž by zastavil, pokračoval v jízdě.

V době od 15:00 hodin dne 16. listopadu do 08:55 hodin následujícího dne v ulici Nerudovo náměstní na parkovišti za restaurací v Rokycanech neznámý řidič poškodil zaparkované vozidlo značky Chevrolet Aveo. Viník z místa dopravní nehody ujel a svým jednáním měl způsobit škodu na uvedeném vozidle ve výši několika tisíc korun.

Dne 17. listopadu v době od 15:50 do 17:50 hodin neznámý řidič poškodil vozidlo Škoda Fabia, které majitel zaparkoval v ulici Zeyerova na parkovací ploše před restaurací U Hurvínka. Neznámý pachatel poškodil u zmíněného vozidla zadní nárazník a blatník.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka