Řidiči ze Sušicka bojují peticí proti uzavírce v Železné Rudě

Šumavské město chystá kvůli opravě průtahu zavřít od dubna příjezd od Čachrova. Těm, kdo pracují v Německu, se cesta denně prodlouží o desítky kilometrů.

Cílená propagace v Plzni

Plánovaná uzavírka příjezdu do Železné Rudy od Čachrova vzbudila vlnu nevole. Nelíbí se hlavně šoférům ze Sušicka, kteří jezdí denně pracovat do sousedního Německa. Jediná objízdná trasa povede přes Nýrsko a lidé mohou při jedné cestě strávit až o hodinu za volantem navíc.

Petici podepisují desítky lidí, vedení železnorudské radnice ale tvrdí, že jiná možnost není. Úplná uzavírka je plánována  od 1. dubna do 15. června. Poté mají podle Klatovského deníku dopravu řídit semafory.


Komentáře

  • Před 4 roky

    Jenže ono nejde vůbec o starostu. Tohle je akce ŘSD Jardo..

  • Před 4 roky

    Souhlas s Jardou.

  • Před 4 roky

    Určitě by to šlo udělat jinak, ale co čekat od starosty z ČSSD, který jenom vystudoval a dal se na politiku. On neví co je starat se sám o sebe a pracovat tak, že když přijedete domů tak se stihnete vysprchovat, najist a jít spát, protože ráno zase vstávate. Nedivím se tomu, on je členem strany, která podnikatele, považuje za příživníky a ve vládě drží už druhé volební období , slovenským soudem uznaného udavače a EU, potvrzeného dotačniho podvodnika?Vzpamatujte se a podle toho volte.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka