Řidička bourala mezi Nezvěsticemi a Šťáhlavy, auto začalo hořet

V pátek ráno vyjely všechny záchranné složky k nahlášené dopravní nehodě, při které došlo k zahoření vozidla a ke zranění řidičky.

Jarní servisní akce AUTO CB

V pátek krátce před sedmou hodinou ráno vyjely všechny záchranné složky k nahlášené dopravní nehodě osobního vozidla s pevnou překážkou. Dle prvotních informací měla jet řidička ve věku 45 let v automobilu tovární značky Toyota po silnici III. třídy ve směru od obce Nezvěstice na Šťáhlavy. Zhruba v polovině trasy a na přímém úseku komunikace vyjela s autem vpravo na nezpevněnou krajnici komunikace a dále do travnatého příkopu a pole, kde se přední částí vozu střetla se stromem, přičemž se vozidlo v důsledku toho převrátilo na střechu a začalo hořet. Po příjezdu složek IZS se řidička nacházela mimo vozidlo a při nehodě došlo k jejímu zranění. Na místě si ji do péče převzali záchranáři, kteří ji transportovali do nemocnice.

Alkohol byl u řidičky na místě vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Nikdo jiný se ve vozidle nenacházel. Odhadnutá hmotná škoda činí celkem 70 000 korun. Plzeňští dopravní policisté se kolizí dále zabývají.

foto: pčr

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka