Rock in Plzeň 2023 už za pár dní přiveze do Plzně velká rocková jména jako Harlej, Traktor, Arakain či Argema

Festival Rock in Plzeň 2023 se blíží a nabídne skvělou kombinaci českých rockových kapel, vynikajícího jídla a zábavy. Kapely Harlej, Traktor, Arakain a Argema se sejdou na jednom pódiu a slibují nezapomenutelný zážitek pro všechny návštěvníky. Milovníci rockové muziky se mohou těšit na nezapomenutelný zážitek už 12.5.2023 v Plzni na Ploché dráze.

Cílená propagace v Plzni

V Plzni se blíží jedna z nejoblíbenějších hudebních událostí roku - Rock in Plzeň 2023, který do Plzně během května přiveze hned několik oblíbených kapel české rockové scény. Nejbližší open air festival můžete navštívit už 12. května na Ploché dráze, kde se představí na jednom pódiu kapely Traktor, Harlej, Arakain, Argema a další.

Rockeři si přijdou na své

Hity jako ,,Svařák" nebo ,,Pověste ho vejš" se staly klasikou české rockové scény a neodmyslitelně patří ke kapele Harlej. Arakain patří k největším legendám českého hudební scény a jejich koncerty jsou vždy plné energie a emocí. Další oblíbenou kapelou je Argema, která má na kontě řadu hitů jako jsou například ,,Tohle je ráj" nebo "Jarošovský pivovar". Rockoví nadšenci si přijdou na své i díky kapele Traktor a jejich energické hudbě, která si v posledních letech rychle našla cestu k srdcím mnoha fanoušků.

Rock in Plzeň přináší již řadu let vydařené akce 

Od roku 2005 přináší Rock in Plzeň významné hudební akce do západočeské metropole. Festivaly, studentské slavnosti a samostatné koncerty kapel jako Tři Sestry, Horkýže Slíže, Dymytry, Harlej, Divokej Bill, Chinaski a mnoho dalších se konají především v otevřeném amfiteátru Plzeň Plaza během letní sezóny a v hale Depo2015 nebo Lokomotiva během podzimní a jarní sezóny. Organizátoři se soustředí nejen na skvělý program, ale také na pohodlí návštěvníků s bezfrontovým občerstvením a profesionálním technickým vybavením. To vše již po dobu patnácti let.

Více informací najdete v události na FB.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka