Rodinné komunitní centrum Uzlík otevřelo dveře nových prostor

V pátek se v Plzni otevřely dveře v nových prostorech rodinného komunitního centra Uzlík.

Cílená propagace v Plzni

Slavnostního otevření centra se zúčastnili primátor města Plzně Martin Baxa společně s náměstkyní primátora Eliškou Bartákovou, starosta a místostarostové městského obvodu Plzeň 3 a další hosté. Otevřené dveře přilákaly mnoho dětí a rodičů, kterým budou nové prostory sloužit.

„Díky tomu, že jsme se přestěhovali do větších prostor můžeme našim klientům poskytnout všechny služby pod jednou střechou. Uzlík je postaven na myšlence - Je jedno jak, hlavně s láskou…

Spolek si klade za cíl sdružovat rodiny s dětmi a s respektem je podpořit v jejich rodičovských kompetencích a intuici. Cílem je pomoc rodině jako celku. V novém centru nabízíme 22 pravidelných kroužků a kurzů, coworking s hlídáním, workshopy a semináře, ale také kulturní akce, rodinné oslavy a neformální setkávání. Do budování nových prostor jsme vložili veškerou naší energii a také srdce,” uvedla předsedkyně Uzlíku Bc. Lenka Trunečková.

Projektem rodinného komunitního centra Uzlíku práce rozhodně nekončí. Již v říjnu začne realizovat projekt Jedlé zahrady v Českém údolí, jehož vizí je, aby i děti z města měli možnost zažít ten pocit - utrhnout si jablko ze stromu. Zároveň chystá 17. října již osmý Blešák v DEPO2015 a 19. prosince na stejném místě Vánoční jarmark Uzlíku. Více o činnosti Uzlíku se můžete dozvědět na jeho webových stránkách www.spolekuzlik.cz nebo na Facebooku a instagramu. Jelikožse tato nezisková organizace snaží o co největší soběstačnost, provozuje také e-shop (www.dobrouzlik.cz), kde kromě originálních výrobků můžete zakoupit veškeré nabízené služby.

Spolek Uzlík v Plzni funguje čtvrtým rokem. Organizujeme aktivity vedoucí k rozvoji sociální integrace, tolerance a pozitivních mezilidských vztahů. Cílovou skupinou jsou především rodiny s dětmi, matky/otcové na mateřské a rodičovské dovolené, těhotné ženy a širší rodina. Uzlík nabízí programy pro rodiny, děti a širokou veřejnost - srazy, workshopy, kurzy, vzdělávání pro rodiče i děti a další aktivity tak, aby rodiče mohli naplnit potřebu sdílení a kontaktu i v přítomnosti svých dětí. Mimo jiné Uzlík pořádá sbírky na pomoc potřebným, účastní se kulturních a společenských akcí jiných spolků a podporuje komunitní dění prostřednictvím akcí pro veřejnost - bazary, jarmarky, festivaly.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka