Rokycanská nemocnice rozšíří ambulantní péči o děti na Hrádecku

Ordinace umožní příjem a registraci nových pacientů.

Cílená propagace v Plzni

Dětské oddělení Rokycanské nemocnice převezme po vzájemné dohodě s lékařkou Bohumilou Starkovou od 1. července provoz ambulance praktického lékaře pro děti a dorost v Hrádku v ulici U Svobodáren. Změna provozovatele ordinace nijak nesníží komfort a péči o stávající pacienty a rodiče. Oblíbená dětská lékařka bude v ambulanci sloužit i nadále. Tým kolem ní se naopak rozšíří a umožní navýšit v Hrádku rozsah pediatrické péče.

„Paní doktorku Starkovou doplní další atestovaní pediatři nemocnice včetně primářky oddělení Jaroslavy Paduchové. Mnozí z nich jsou specialisté na konkrétní typy dětských nemocí, takže ordinace bude moci řešit širší škálu zdravotních potíží dětských pacientů, například gastroenterologické, a umožní tak lepší návaznost právě na specializovanou ale i na lůžkovou či komplementární péči,“ říká ředitel nemocnice Jaroslav Šíma s tím, že potřební pacienti se například dostanou snáze na vybraná vyšetření přímo v nemocnici, neboť je bude moci objednat už s konkrétním termínem přímo lékař ambulance.

Dále ordinace umožní příjem a registraci nových pacientů. „Předpokládáme, že o to bude zájem, a v případě potřeby jsme proto připraveni postupně přizpůsobit zvýšené poptávce i ordinační dobu. Tu jsme zatím z velké části ponechali. A v platnosti zůstává i telefonické spojení do ambulance,“ doplňuje ředitel.

Primářka Jaroslava Paduchová se svými kolegy se na děti i na rodiče a spolupráci s nimi těší. „Budeme se snažit navázat na péči v přátelské atmosféře, kterou ordinace nabízí. A přidat k tomu něco navíc z našich zkušeností z péče o nemocniční pacienty. Doufáme, že k tomu přispěje i  nové vybavení ordinace, včetně některých nových diagnostických přístrojů," říká primářka.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka