Rokycanští chystají mysliveckou burzu a ochranářskou zábavu

Rokycanští ochránci přírody se zabývají nejen záchrannou volně žijících živočichů na území Berounska, Hořovicka a Rokycanska, výchovou mladé generace a ekologickou výchovou, ale i pořádáním akcí pro veřejnost.

Cílená propagace v Plzni

Jednou z těch zajímavějších bude v sobotu 18. března v sále Restaurace Na Střelnici v Rokycanech / Plzeňský kraj / dopolední myslivecká burza a následně večerní ochranářská zábava. Opět se tak propojí aktivity myslivců a ochránců přírody, což je doménou rokycanské pobočky Českého svazu ochránců přírody. 

Začátek burzy je stanoven na 9.00 hodin, přičemž prodejci mají vstup již od 8.00 hodin. Akce potrvá do oběda. Jedná se nejen o nákup nejrůznějších pomůcek či potřeb pro myslivost, ale i výměnu zkušeností. Zároveň zde budou prezentovány i nejrůznější materiály propagující ochranu přírody. "Máte-li i Vy co nabídnout, tak určitě neváhejte a přijďte. I když se zdánlivě jedná o specificky laděné téma, na své si jistě přijdou nejen zkušení myslivci, ochránci přírody ale i všichni obdivovatelé přírody. Svojí účastí se tak máte možnost nejen něco dozvědět, koupit či vyměnit zajímavou věc nebo jen tak příjemně posedět s lidmi stejného zájmu v útulném prostředí restaurace, která si navíc pro Vás připravila i mysliveckou kuchyni," zve za organizátory Pavel Moulis

Na večer, konkrétně od 20.00 hodin je pak na stejném místě připravena pro tance chtivou veřejnost tradiční ochranářská zábava. K tanci i poslechu bude hrát známý hudebník Ivo NOVÁK ze Strašic. "Přijďte se tedy příjemně pobavit se svými přáteli. Vstupenky za 100,- Kč pro Vás jsou připraveny od 1. března na adrese: ZO ČSOP Rokycany, Švermova 748/II, 337 01 Rokycany nebo před akcí. Případné další informace rádi sdělíme na tel. 603 239 922," dodává Moulis. 

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 05.03.2023 14:09



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka