Rokycanští ochranáři chystají listopadový ples. Už jsou lístky

Rokycanští ochránci přírody vyzývají všechny své členy, příznivce, spolupracovníky i tance chtivé spoluobčany, aby se přišli v sobotu 9. listopadu 2019 příjemně pobavit do sálu Restaurace Na Střelnici Rokycany.

Jarní servisní akce AUTO CB

Uskuteční se zde tradiční ochranářský ples. Po krátkém úvodním slovu se již bude tančit, přičemž na parket vás kromě pořadatelů pozve i dobře známá a oblíbená hudební skupina ROBERT JÍŠA BAND.

"Přijďte se tedy příjemně pobavit se svými přáteli a podpořit tak naše aktivity, mezi něž patří i pořádání kulturních akcí. Vstupenky se začínají prodávat a tak neváhejte a přijďte si vybrat svůj oblíbený stůl," říká šéf rokycanských ochranářů Pavel Moulis s tím, že prodej bude realizován pouze na adrese: ZO ČSOP Rokycany, Švermova 748/II, 337 01 Rokycany a je vždy lepší si předem domluvit schůzku.

"Větší množství vstupenek rádi dovezeme přímo k vám a odměníme drobným dárkem. Bereme to jako výraz poděkování těm, kteří se snaží organizovat setkávání lidí. Případné další informace rádi sdělíme na tel. 603239922," dodává Moulis.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka