Rokycanští ochránci vyjedou na kolech na Setkání s čápem

Setkání s přírodou je název kampaně, kterou Český svaz ochránců přírody pořádá z důvodu představení přírodních krás, zajímavých živočišných i rostlinných druhů, své činnosti i možnosti zapojení veřejnosti do ochrany přírody.

Jarní servisní akce AUTO CB

Také na Rokycansku proběhne tato akce s výstižným názvem Setkání s čápem. Výlet do přírody, tentokráte však na kolech, se uskuteční v neděli 11. června. Sraz k odjezdu je v 9.00 hodin před sídlem rokycanských ochránců přírody /Švermova 748/II/. "Odtud se vydáme přes Rakovou do Mirošova k hnízdišti čápa bílého. Během cesty, při které můžeme pozorovat i čápa černého, si povíme několik zajímavostí o obou druzích čápů, kteří se na Rokycansku vyskytují. Z Mirošova cesta povede zpět do Rokycan, přičemž je s návratem počítáno v odpoledních hodinách s možností prohlídky záchranné stanice živočichů," říká za pořadatele Pavel Moulis.

Doporučuje se vhodně obléci na kolo a vzít si drobný peníz na občerstvení, respektive oběd v průběhu cesty. "Věříme, že o akci bude zájem, neboť cykloturistika je i na Rokycansku velice oblíbená. Případné dotazy rádi zodpovíme na tel. 603239922 či e-mailu: pavel.moulis@tiscali.cz," dodává Moulis


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka