Ručně vyrobené dekorace z e-shopu Homedecorhome.cz vás překvapí. Pořiďte si sojové svíčky nebo darujte věčné růže

Dekorace jsou oblíbenou součástí každé domácnosti, danou místnost krásně zútulní a dodají příjemnou atmosféru. Na oblíbenosti stále získávají ručně vyráběné dekorace.

Cílená propagace v Plzni

Pokud preferujete ručně vyrobené dekorace od českých tvůrců, navštivte e-shop www.homedecorhome.cz. Najdete zde široký výběr nádherných a originálních dekorací, které se hodí po celý rok. 

Zútulněte svůj domov dekoracemi, které během roku nemusíte obměňovat

Celoroční dekorace udávají styl vašeho domova. Nemusíte je měnit, jako například tematické vánoční či velikonoční dekorace apod. Vyberte si tu, která zapadá do vašeho interiéru svou barvou či vzhledem a užívejte si domácí pohody po celý rok. Jaké dekorace vybrat? Může se jednat o samolepky na zeď, květinové dekorace, stylové úložné boxy, věšáky, obrazy, fotorámečky, mísy apod.

Ručně vyrobené sojové svíčky jako ekologičtější varianta

Ručně vyráběné sojové svíčky jsou velmi oblíbené hned z několika důvodů. Svíčky vyrobené ze sóji podporují ekologii a jejich hořící plamínek neprodukuje nežádoucí látky jako běžné svíčky, které negativně ovlivňují naše zdraví. Vybrat si můžete ze zajímavých tvarů i vůní. Sojovou svíčku se zapuštěnými sušenými květy si jistě zamilujete už na první pohled. Taková svíčka ve tvaru cupcaku se může stát velice originálním doplňkem. 

Věčnou růží dáte najevo svou přízeň vůči druhé osobě

Rádi obdarováváte svou milou květinami, ale mrzí vás, že dlouho nevydrží? Pak věnujte věčné růže! Věčné růže vydrží ve stále stejném stavu po dobu až pěti let. Vybírat můžete mezi různými barvami a styly. Krásný květinový box s věčnými růžemi laděný v růžových barvách potěší každou ženu

Výjimkou nebudou ani žluté věčné růže uložené do bílého boxu. Chcete opravdu velmi originální dárek? Zvolte pravou věčnou růži v přívěsku, který lze využít jako ozdoba na kabelku či na klíče. Pravé věčné růže se skvěle se hodí jako dárek pro maminku, babičku, sestru, kamarádku apod.

Ruční výroba z Plzně

Ruční výroba z e-shopu www.homedecorhome.cz pochází od lokálních tvůrců z Plzně. Každý výrobek je jedinečný. Máte představu o dekoraci na míru? Neváhejte kontaktovat tvůrce z Home Decor Home.

Home Decor Home

Kardinála Berana 1092/14, Plzeň 30100

E-shop: www.homedecorhome.cz
Tel
.: +420 702 095 337
E-mail
: info@homedecorhome.cz
Facebook
: Home Decor Home
Instagram
: homedecorhome_cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka