S vysvědčením do Techmanie můžete zadarmo

Rozloučit se se školou hravým poznáváním a experimentováním – taková je nabídka Techmanie pro všechny školáky.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Na závěr školního roku je zve do svých expozic zcela zadarmo. Vstupenkou jim bude vlastní vysvědčení.

Děti tak budou moct dát vale škole v prostředí plném zábavných aktivit. Ve Filmohraní můžou třeba natočit originální pozdrav nebo svou představu senzačních prázdnin. Ve Vodním světě se můžou poškádlit s vodou dřív, než za ní vyjedou k moři. Poznají, co všechno dokáže a jak silný je to živel. V Malé vědě si zkusí dobýt právě takový hrad, jaký možná už za pár dnů navštíví během rodinného výletu. V expozici Člověk a zvíře si protáhnou tělo, aby byly připraveny na chatě šplhat po stromech a běhat s kamarády, nebo si vyzkoušejí, jak poznat, odkud cvrká cvrček. MáToHáček naladí jejich mozkové závity na řešení zapeklitých hlavolamů, které na ně dost možná chystá vedoucí letního tábora. A v expozici Vesmír se mohou zasnít nad prázdninami v dalekém kosmu. 

Protože školní rok končí na různých školách různě, mohou děti s vysvědčením přijít v pátek 26. června, v pondělí 29. a v úterý 30. června. Na víkend 27. a 28. června se tato akce nevztahuje.

Platí pouze pro děti s doprovodem. Doprovod platí plné vstupné. Každé dítě může využít pouze 1 vstup. Na vysvědčení ze ZUŠ a zájmových kroužků se akce nevztahuje. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.06.2015 17:01



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka