Samoplátci se i nadále mohou nechat testovat v Černicích

I v nadcházejících dnech bude probíhat testování samoplátců v Plzni Černicích. Je nutné přijet na místo, neužívat prostředky dentální hygieny a být schopen platit za službu kartou.

Cílená propagace v Plzni

Již v minulém týdnu bylo zahájeno testování samoplátců na nákazu novým koronavirem způsobujícím onemocnění Covid-19 v Plzni Černicích. „Samoplátci se na vyšetření nemohou objednat, budou vyšetřeni v pořadí, v jakém se na místo dostaví. Důležité je, aby před vyšetřením nepoužili prostředky ústní hygieny – pasty, ústní vody apod. Vyšetření probíhá stěrem z nosohltanu a tyto prostředky by výsledky vyšetření zkreslily,“ upřesňuje Petr Lošan ze společnosti Nextclinics, která vyšetření zajišťuje.

Vyšetření je určeno primárně pro tzv. pendlery a lidi pracující v zahraničí, ale také pro všechny, kteří se zajímají o svůj zdravotní stav v této složité době, a není hrazeno zdravotními pojišťovnami.

„Všichni přítomni zájemci o vyšetření jsou i nadále vyzýváni k dodržování všech bezpečnostních nařízení, tedy dodržování min. dvoumetrových odstupů, užití ústní roušky, která zakrývá ústa i nos,“ vyzývá Petr Lošan.
Otevírací doba drive-in odběrového centra, které se nachází v Černicích, Nepomucká 96/ 202, je každý všední den od 9 do 12 hod.
Infolinka pro případné dotazy: 800 44 22 11

Více informací, mapa odběrového místa na https://www.nextlab.cz/odberova-pracoviste/odberove-pracoviste-plzen

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka