Samsung otevírá novou prodejnu v Plzni a nabízí výrazné slevy na mobily, televizory a domácí spotřebiče

Produkty společnosti Samsung budou od pátku 26. dubna od 12.00 k dostání ve zbrusu nové prodejně v obchodním centru Olympia v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Během prvních tří dní se mohou zákazníci těšit na zajímavé slevy. Sedmdesát nejrychlejších získá chytrý telefon Galaxy S9 nebo S9+ se slevou 5 000 Kč. Televizory 4K s technologií QLED a vybrané soundbary pak budou dostupné se slevou 20 % a všechny domácí spotřebiče bude možné získat o čtvrtinu levněji. Prvních 100 zákazníků v nové prodejně pak navíc získá paměťovou kartu MicroSD s kapacitou 32 GB za pouhých 99 Kč.

Akce pro první zákazníky

V rámci slavnostního otevření prodejny mohou první zákazníci využít zajímavou promoakci. Za zvýhodněnou cenu 10 990 Kč resp. 13 990 Kč budou k dispozici chytré telefony Samsung Galaxy S9 a S9+. Na své si přijdou i zájemci o televizory a domácí spotřebiče. První tři dny můžou získat 20% slevu na sortiment 4K QLED televizorů – včetně jednoho z nejlepších 4K televizorů současnosti Samsung QLED série Q90 o úhlopříčkách od 55 do 75 palců – nebo na vybrané soundbary. Celý sortiment domácích spotřebičů od praček přes chladničky až po vysavače bude k dostání se slevou 25 %. Více informací o akční nabídce je k dispozici na https://www.samsung.com/cz/akce/plzen/.

Nový vzhled prodejny

Prodejna je připravena v novém stylu prodejen společnosti Samsung. Hlavní dominantou prodejny je moderní TV stěna, kde si zákazníci vyzkouší nejnovější QLED televizory značky Samsung, včetně televizorů s rozlišením 8K. Zákazníci si kromě toho budou moci na místě vyzkoušet všechna mobilní zařízení, nositelnou techniku, ale i pračky a chladničky. V nové prodejně Samsung v OC Olympia Plzeň (v přízemí) bude nově sídlit také servisní Galaxy.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka