Senioři z kraje mají ve čtvrtek v Plzni sportovní hry

„Setkání aktivních seniorů, uspořádané s cílem společně ukázat široké veřejnosti seniorský potenciál, sdílet radost z pohybu a vzájemně se inspirovat proběhne v TOTEMu už podruhé.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vloni se na startu sešlo 40 soutěžících seniorů a spousta fandících hostů. Naši senioři byli v roce 2016 úspěšní i v celostátní soutěži. Získali putovní pohár za I. místo v ČR, a další pak v soutěži mezinárodních týmů,“  říká ředitelka TOTEM, z.s.  Vlasta Faiferlíková
 
Sportovní hry seniorů na hřišti plzeňské 1. ZŠ v Západní 18 jsou připraveny pro závodníky členských organizací Krajské rady seniorů Plzeňského kraje, ale také pro širokou veřejnost. Každý může být divákem při sportovních výkonech závodníků a účastníkem odpoledního společenského programu.

Vítězové regionálního kola postoupí do národního seniorského klání Sportovní hry seniorů ČR 2017.

(Letošní celostátní Sportovní hry seniorů s mezinárodní účastí budou probíhat rovněž v Plzni. V roce 2016 získali putovní pohár za I. místo v ČR i v soutěži mezinárodních týmů senioři zastupující Plzeňský kraj )

Hry probíhají pod záštitou pana Josefa Bernarda – hejtmana Plzeňského kraje, pana Martina Zrzaveckého – primátora města Plzně a Mgr. Miroslava Brabce – starosty MO Plzně 1, na jehož území budou seniorské sportovní hry probíhat.

Na organizaci setkání se podílí dobrovolníci TOTEM, z.s. a studenti Fakulty zdravotnických studií ZČU a SZŠ a VOŠZ Plzeň.

Program pro veřejnost:

9:00 – 9:30          uvítání účastníků, zahájení sportovních her, prezentace soutěžních disciplín, slib závodníků

9:30 – 12:15        soutěžní disciplíny

12:30 – 13:30     oběd

13:30 – 18:00     Vyhlášení výsledků a společenské odpoledne (vystoupení Berušky – dětský hudební sbor)

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 17.05.2017 12:17



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka