Seniorka se oblékla v kabince a v novém chtěla odejít

Krádež si pachatelka pečlivě naplánovala. Vybrané oblečení si odnesla do zkušební kabinky, zde si vše oblékla na sebe a chtěla odejít bez placení.

Jarní servisní akce AUTO CB

Seniorce z Plzně sdělili policisté Obvodního oddělení Plzeň – Bory podezření ze spáchání přečinu krádež. Toho se dopustila dne 20. dubna tohoto roku v  půl jedenácté dopoledne v jednom z nákupních středisek v  Plzni na ulici Folmavská. Jednašedesátiletá recidivistka, která byla za krádeže pravomocně odsouzena v roce 2013 rozhodnutím Obvodního soudu pro Prahu 5 k trestu odnětí svobody v délce trvání dvou měsíců s jednoroční zkušební lhůtou, zatoužila doplnit svůj šatník o pár módních kousků. Protože však neměla dostatek finančních prostředků, rozhodla se krást.

V obchodním domě si v oddělení s dámskými oděvy vybrala dámskou halenku, dámské boty, kabelku, hodinky a peněženku, se vším odešla do zkušební kabinky, kde si část věcí oblékla a zbytek uschovala do kabelky. Tu přehodila přes rameno a z prodejny chtěla odejít bez placení. Za pokladní zónou však byla zajištěna pracovníky ostrahy, kterým zboží, byť poškozené, ihned vydala, a kteří na místo přivolali policejní hlídku.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 23.04.2015 07:33



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka