Setkání mistrů na náměstí zakončí fantastickou ligovou sezonu

Viktoria Plzeň s předstihem získala třetí mistrovský titul v klubové historii, v sobotu odpoledne pak v domácí Doosan Areně převezme také mistrovský pohár.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vyprodaná Doosan Arena se tak po spontánních oslavách po duelu s Jihlavou dočká také oficiální korunovace viktoriánských šampionů. „Slavnostní ceremoniál po duelu s Příbramí bude mít oficiálnější charakter, při kterém nebudou chybět originální medaile ani předání mistrovského poháru do rukou viktoriánů,“ nastínil pozápasový průběh tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár, který zároveň apeluje na fanoušky. „Prosíme všechny diváky, aby respektovali pokyny hlasatelů i informace na velkoplošných obrazovkách před skončením zápasu. Všichni si přejeme, aby oslavy proběhly důstojně, a společně jsme si užili výjimečný závěr fantastické sezony.“ 

Oficiálním ceremoniálem na hřišti však sobota v Plzni zdaleka nekončí. Již závěr druhého poločasu a slavnostní předávání poháru budou moct fanoušci sledovat na velkoplošné obrazovce na plzeňském Náměstí Republiky, kde bude bohatý program pokračovat. „Po skončení přenosu z Doosan Areny se fanouškům představí zpěvák Marek Ztracený, který svým koncertem gratuloval Viktorii již k předchozímu titulu z roku 2013. Fanouškům bude k dispozici také oblíbená moderátorská dvojice Jiří Pelnář – Jiří Poór, na velkoplošné obrazovce nebudou chybět videa s nejvýznamnějšími momenty mistrovské sezony Viktorie,“ přiblížil program Pillár. 

Spolupráce Viktorie s pivovarem Gambrinus pak přinese fanouškům další lákadlo. Ve 20 hodin započne speciální dvouhodinovka, během které bude desítka Gambrinus čepována za 15 Kč. Všichni návštěvníci mistrovského setkání na náměstí budou mít k dispozici dostatečný počet stánků, které budou nabízet také nealko nápoje i bohatou škálu dalšího občerstvení. „Koncert Marka Ztraceného bude samozřejmě gradovat s blížícím se příjezdem Viktoriánů. Po půl deváté by se čerství mistři SYNOT ligy měli objevit na náměstí a fanoušci se mají na co těšit,“ láká fanoušky Pillár. 

Následovat bude představení mistrovského poháru fanouškům, slavnostní nástup celého kádru a chybět samozřejmě nebudou ani další plzeňští hrdinové právě končící sportovní sezony – házenkářští mistři republiky Talent M.A.T. Plzeň. „Stalo se již příjemným zvykem, že k velkým sportovním úspěchům Viktorie patří také speciální ohňostroj v červeno-modrých barvách. Ani tentokráte chybět nebude, kolem desáté hodiny večerní jím bude celá mistrovská sezona ukončena,“ zakončil informace Pillár. 

„Mistrovských oslav se člověk nenabaží. V Plzni to pak platí dvojnásobně. Již dvakrát jsem s fanoušky slavil na náměstí, tentokráte si to naposledy užiju jako aktivní fotbalista. Strašně se těším a věřím, že se potkáme v co největším počtu. Třetí mistrovský titul pro Viktorii je fantastickým úspěchem, který si zaslouží speciální oslavu,“ pozval fanoušky na náměstí také Pavel Horváth. 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka