Sian Evans & Kosheen zakončí české turné v Plzni

Britská zpěvačka Sian Evans & Kosheen po velkém úspěchu s Resist 20th Anniversary Tour přijede potěšit české fanoušky. Na tuto koncertní sestavu se tentokrát mohou těšit i fanoušci v Plzni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tam vystoupí jako oficiální host pražská cross-over skupina Adovany zpívající především anglicky, sem tam něco česky. Koncert se odehraje 9. června na nádvoří Plzeňského Prazdroje od 19:30 hodin. 

Na hity z ikonického alba Hide U, Catch, (Slip & Slide) Suicide, Hungry nebo Harder a mnohé jiné singly se mohou těšit fanoušci po celé České republice. Kromě Plzně vystoupí v Praze, Brně a Ostravě. „Od začátku naší spolupráce se toho hodně změnilo, ale ta chemie, když vystupujeme stále funguje. Lidé to milují,“ říká o spolupráci s Kosheen Sian Evans. 

Předskokan koncertu, skupina Adovany, je pozoruhodný objev české scény poslední doby hrající hudbu ve stylu rock, pop, funky a indie. V čele této celkem pětičlenné formace stojí charismatický frontman Miroslav Krutina, který se ve svém profesním životě věnuje advokacii a patří k nejlepším českým právníkům v oblasti trestního práva. 

Vstupenky jsou již v prodeji v sítích společnosti TicketLIVE: https://www.ticketlive.cz/cs/event/kosheen-plzen-09-06-2023?fbclid=IwAR0Y0JY4dhP5Zwutffxn01Vlr6KSeeswkb4K2VRQnz4hVqzKDclry2tCSPY 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 14.05.2023 17:04



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka