Škoda FIT půlmaraton startuje v neděli

Už tuto neděli 18. září se uskuteční oblíbený Škoda FIT půlmaraton, který se každoročně těší velké návštěvnosti. Závod v běhu na 21,097 kilometrů odstartuje v 11 hodin na náměstí Republiky v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Závodníci se mohou těšit na zajímavou trasu, která kromě krás města nabídne i unikátní pohled do areálu Škodovky, který je jinak pro veřejnost nedostupný. "Trasa našeho závodu je jedna z nejkrásnějších v republice. Vede Borskými poli a Borským parkem, přes Tyršův most do Doudlevcí. Přes sadový okruh se pak běžci vrátí zpět na náměstí Republiky", popisuje trasu Milan Kosař, Viceprezident Communications ve Škoda Group, hlavního organizátora závodu. Na trase je zajištěno každý 5 km občerstvení. V den závodu bude pro účastníky k dispozici i úschovna zavazadel a šatna, a to v době od 8 do 16 hodin. Ti, kteří se zatím nestihli přihlásit, nebo stále váhají, se mohou registrovat osobně buďto v sobotu 17. 9. v Techmania Science Center nebo v neděli 18. 9. přímo na místě. 

Vítány jsou i celé rodiny, které se nebudou účastnit hlavního závodu. Na náměstí bude totiž připraven okruh speciálně pro děti. Rodiče si pak mohou svojí kondici prověřit v rámci Konplan rodinného běhu na 2,5 km. Pro zdatnější běžce, kteří se ale necítí na celou trať půlmaratonu, jsou připraveny štafetové běhy na 2x10 kilometrů nebo 4x5 kilometrů. Na své si tak přijde opravdu každý.

Na náměstí Republiky bude po celý den probíhat bohatý, sportovně kulturní doprovodný program. Na stáncích partnerů projektu Škoda FIT si návštěvníci budou moci otestovat svou kondici či zdravotní stav, nebo získat více informací o zdravé výživě.

Cílem projektu Škoda FIT je šířit osvětu ohledně zdravé výživy a pohybu, které by měly být součástí života každého z nás.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka