Škoda Transportation podporuje neziskové a sportovní projekty

Skupina Škoda Transportation opět finančně podpořila neziskové aktivity ve všech regionech, kde působí její dceřiné společnosti.

Jarní servisní akce AUTO CB

V letošním roce pokračuje dlouhodobá podpora Městské charity Plzeň, konkrétně Domova svaté Zdislavy pro matky s dětmi v tísni a Domova svatého Jiří pro seniory, celkovou částku 130 tisíc korun. Podporu 50 tisíc korun pak získala i ostravská organizace OvaHelp, která pomáhá lidem s onkologickým onemocněním. Skupina je také partnerem multifunkčních sportovišť Škodaland a Škoda sport park v mateřské Plzni.

„Jsme hrdí na to, že můžeme podpořit tak kvalitní a potřebné projekty, jako je pomoc maminkám a jejich dětem, které se ocitly v nouzi., nebo podpora seniorů a lidí s onkologickým onemocněním. Nyní je tato potřeba ještě důležitější než dříve,“ uvedl Petr Brzezina, předseda představenstva a Prezident skupiny Škoda Transportation.

Skupina Škoda Transportation vedle více jak desetileté finanční podpory Městské charity Plzeň podporuje v západočeské metropoli také další veřejné, především sportovní aktivity. Jedná se o sponzoring dvou sportovních areálů pro nejširší veřejnost – Škodaland a Škoda sport park. Od podzimu 2015 je skupina navíc organizátorem Škoda FIT půlmaratonu, který je určený široké veřejnosti a patří mezí největší sportovní akce v západních Čechách.

Plzeňská Škodovka podporuje i profesionální sportovní klub. Je generálním sponzorem hokejového klubu HC Škoda Plzeň a generálním partnerem atletického klubu AK Škoda Plzeň. Dceřiná společnost Pars nova je pak hlavním partnerem hokejového klubu Draci Pars Šumperk a Škoda Vagonka z Ostravy podporuje jako hlavní partner fotbalový klub FC Baník Ostrava.

„Dlouhodobá podpora sportovních aktivit a areálů v regionech, kde působíme, je naší velkou prioritou a tato partnerství jsou naším příspěvkem k sociální odpovědnosti firmy vůči lokální komunitě. Například v Plzni jsme nyní podepsali podporu Škoda Sport Parku, který je perfektním místem pro všechny milovníky sportů a věřím, že bude i letos sloužit pro volnočasové aktivity všech Plzeňanů, aktivních sportovců i rodin s dětmi,“ doplňuje Petr Brzezina.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka