Skvrňanští a borští strážníci dostali nová kola

Pondělní Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 mělo mimořádné zakončení, kdy zástupci služeben Městské policie Plzeň, které působí na třetím plzeňském obvodu, převzali nová kola.

Cílená propagace v Plzni

„Chtěl bych poděkovat plzeňskému centrálnímu obvodu, že vyhověl naší žádosti. Díky těmto kolům se strážníci mohou rychle dostat i do míst, která jsou vozidlem těžko dostupná a dojde i k úspoře pohonných hmot“, říká velitel Městské policie Karel Mach.

 „Rádi jsme Městské policii Plzeň vyšli vstříc. Hlídky strážníků jsou tak mobilnější, přesto ale neztrácí kontakt s občany“, říká starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

„Stávající kola, která strážníci využívali, jsou už za hranicí své životnosti. Proto jsme uvolnili potřebné finance na nákup z našeho obvodního rozpočtu“, informuje Radoslav Škarda, I. místostarosta MO Plzeň 3.

„Jednou z našich priorit je bezpečnost v našem obvodě a tudíž i podpora městské policie, které se snažíme věnovat systematicky a předání těchto jízdních kol je jedním z příkladů naší vynikající spolupráce“, dodává David Procházka, místostarosta centrálního obvodu.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka