Slovanská v úseku Částkova-Malostranská zavírá

Od pondělí 16. září bude kompletně uzavřena Slovanská ulice v úseku Částkova – Malostranská, uzavírka skončí nejdéle 30. listopadu.

Cílená propagace v Plzni

Od pondělí 16. září dojde k úplné uzavírce Slovanské ulice v úseku Částkova – Malostranská z důvodu realizace závěrečné etapy opravy tramvajové trati na Slovanské ulici v Plzni. Přechodnou úpravu provozu na silnici I/20 Slovanská třída stanovil Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor dopravy a silničního hospodářství nejdéle do soboty 30. listopadu 2019. Rekonstrukce krytu vozovky v úseku Sladkovského – Malostranská ve směru do centra města pak proběhne na jaře 2020 a vyžádá si částečnou uzavírku.

Oprava tramvajové trati na Slovanské ulici začala předáním staveniště 4. ledna 2019. V rámci rekonstrukce dochází k obnově krytu vozovky, rekonstrukci kanalizace, vodovodu a repanelizaci tramvajové trati směrem do centra v úseku od náměstí Milady Horákové po ulici Sladkovského a ve směru z centra od ulice Částkova po náměstí Milady Horákové.

Na opravě Slovanské ulice se podílejí investoři Správa veřejného statku města Plzně, která zajišťuje rekonstrukci tramvajové trati, trolejového vedení a doplnění ukolejnění detekce světelného signalizačního zařízení, Vodárna Plzeň, jež provádí úpravy vodovodních armatur a sanaci kanalizace a Ředitelství silnic a dálnic České republiky, které zajišťuje celoplošnou úpravu krytu vozovky.

Do neděle 15. září bude hotové kompletní vozovkové souvrství v úseku Sladkovského – Částkova směrem z centra a bude odstraněno veškeré dočasné dopravní značení a oplocení. O den později začne úplná uzavírka Slovanské ulice v úseku Částkova – Malostranská.

Rekonstrukce krytu vozovky v úseku Sladkovského – Malostranská směr do centra pak proběhnou na jaře 2020 za částečné uzavírky.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 15.09.2019 17:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka