Sobotní start Evropského kulturního města kultury okoření v Plzni česká kuchyně

Restaurace připravily speciální jídelníčky, v pivovaru zavoní zabijačka.

Cílená propagace v Plzni

Jídelníčky jsou zaměřené hlavně na staročeskou kuchyni. Tu i normálně nabízí Stará Sladovna, kde hosty obslouží v krojích a před hospodou zapálí louče. U Salzmannů otevřou zadní trakt pro hosty, kde nabídnou pivo, grog a svařák, v Restaurantu 12 i jinde kvůli očekávanému náporu a rychlejšímu odbavení omezili podle Plzeňského deníku počet jídel v nabídce.

Kavárny nabízejí dortíky s logem projektu nebo číslicí 2015. Nádvoří pivovaru ovládnou řemesla a zabijačka.

Do Plzně míří až padesát tisíc lidí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka