Sobotní zápas se Slavií je odložen, hráče Viktorie postihlo infekční onemocnění

Očekávané sobotní utkání se Slavií Praha je odloženo. O tomto rozhodnutí bylo vedení Viktorie oficiálně informováno ředitelem oddělení TOP soutěží FAČR Tomášem Bártou, který jednal na základě závěru protiepidemického odboru KHS Plzeňského kraje.

Cílená propagace v Plzni

V týmu Viktorie se objevilo akutní respirační onemocnění, kompletní kádr A týmu se tak na základě rozhodnutí Krajské hygienické stanice Plzeňského kraje nesmí účastnit jakýchkoliv hromadných akcí. Toto rozhodnutí zůstane v platnosti až do budoucího zrušení tohoto opatření odpovědnými orgány. 

„V tuto chvíli leží s infekční nákazou 10 fotbalistů Viktorie. Příznaky choroby se u některých hráčů objevovaly již během nedělního utkání v Hradci, v následujících dnech se přes veškerou snahu nepodařilo infekci zastavit. Situace vyvrcholila během středy, kdy již bylo trenérovi k dispozici pouze 8 fotbalistů. I u těch se navíc objevují počáteční příznaky infekce,“ komentoval aktuální dění tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. „Viktoria v tuto chvíli přerušila veškerý tréninkový proces A týmu, ten bude obnoven až po odeznění infekce a následném potvrzení tohoto stavu ze strany Krajské hygienické stanice.“

„Situace nás velmi mrzí především s ohledem na fanoušky obou klubů. Kapacita Doosan Areny byla prakticky vyprodána, očekával se velký fotbalový svátek. Fanoušky budeme o aktuálním dění informovat také v následujících dnech, nicméně základní princip je daný. Všechny zakoupené vstupenky budou platné také pro náhradní termín duelu, jehož stanovení je otázkou nejbližších dnů. Pokud fanouškům se zakoupenou vstupenkou nebude nový termín vyhovovat, dostanou možnost vrátit zakoupený lístek a získat zpět své peníze,“ dodal Pillár.  


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka