Spejbl a Hurvínek, Štěpán Kozub. Nádvoří Prazdroje hostí festival

Nádvoří Plzeňského Prazdroje se 6. a 15. září stane dějištěm prvního ročníku festivalu Dej více Plzni. Kromě kulturního programu zaostřuje i na téma setkávání generací.

Cílená propagace v Plzni

V úterý 6. září odpoledne odehraje v pivovaru Divadlo Spejbla a Hurvínka představení Hurvínek a nezvaný host. Večer se v pak Plzni poprvé představí ostravské duo Jiří Krhut a Štěpán Kozub s písničkami a se svým svérázným humorem.

Čtvrteční večer 15. září bude patřit Marii Rottrové a dětskému pěveckému sboru Andílci.

Po úspěšném loňském ročníku Dej Více Praze je Dej více Plzni další z rodiny Dej více festivalů s dobročinným přesahem. Festival se zaměřuje v daných místech na zviditelnění neziskových projektů, v souladu se svým poselstvím, že malé divy dokáží velké věci a je dobré o nich nejen vědět, ale být někdy u toho.

V Plzni, kromě skvělých kulturních zážitků, návštěvníky čeká také představení mezigeneračních programů plzeňské neziskové organizace Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM, z.s..

Těšit se můžete na umělce, kteří již generace svým uměnímp ropojují, mají publikum namíchané ze všech věkových kategorií. Přijďte se o tom přesvědčit na nádvoří Plzeňského Prazdroje 6. a 15. září.

6.9. 15:30 -Divadlo Spejbla a Hurvínka: Hurvínek a nezvaný host

6.9. 20:00 -Koncert KRHUT& KOZUB

15.9. 19:00 -Koncert MARIE ROTTROVÁ: LADY SOUL a plzeňský dětský pěvecký sbor Andílci jako host

Vstupenky jsou v prodejina www.plzenskavstupenka.cza www.ticketportal.cz


 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka