Společně na Spartu! Místa do autobusů pro fanoušky jsou stále v prodeji

Viktorii Plzeň čeká v nadcházejícím kole HET ligy duel na hřišti rivala z Letné. Očekávané utkání si jistě nenechá ujít početná fanouškovská skupina ze západu Čech.

Cílená propagace v Plzni

Viktoria Plzeň ve spolupráci se společností Data Expres přináší svým příznivcům možnost dopravy na zápas hraný v hlavním městě. Místa do autobusů pro fanoušky jsou stále v prodeji!

Prodej vstupenek na duel AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň hraný v neděli 15. října od 18:00 v Generali Areně v Praze odstartoval v úterý 3. října ve Štruncových sadech. „Oslovili jsme našeho partnera společnost Data Expres, zda by bylo možné našim fanouškům nabídnout možnost autobusové dopravy, která bude probíhat podobným způsobem, jako tomu bylo v minulosti. Věříme, že fanoušci této možnosti využijí a společně podpoříme Viktorku v důležitém zápase,“ informuje tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík. Pojeďme na Spartu společně!

Při nákupu vstupenek bude možné zakoupit i speciální vouchery na dopravu za cenu 200 Kč. Platba bude možná pouze v hotovosti.

Partner Viktorie, společnost Data Expres, připravil pro viktoriánské příznivce celkem 5 autobusů. Každý fanoušek s platným voucherem může nastoupit pouze do autobusu, jehož číslo má uvedené na voucheru. Autobusy budou vyrážet nezávisle na sobě po naplnění kapacity, odjezd je stanoven na 15:00 od Domu dětí a mládeže naproti parkovacímu domu Rychtářka.

Dohledem na bezproblémový průběh cesty do Prahy i zpět budou v každém autobuse pověřeni označení členové security. Po zápase se fanoušci s platnými vouchery přesunou zpět k autobusům, kterými se dopraví zpět do Plzně. Detailnější informace přineseme v průběhu tohoto týdne. Pořadatelem výjezdu je Data Expres.

foto: fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 09.10.2017 14:14



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka