SPOLEČNOST NIKON ZÍSKALA PĚT CEN RED DOT AWARD VČETNĚ OCENĚNÍ „BEST OF THE BEST“ PRO FOTOAPARÁT Z 9

Společnost Nikon Europe dnes s potěšením oznamuje, že pět z jejích výrobků získalo cenu „Red Dot Award: Product Design 2022“. Toto byl pro Nikon velmi úspěšný rok, ve kterém vlajková loď fotoaparátů mirrorless, přístroj Nikon Z 9, získává cenu „Best of the Best“ („Nejlepší z nejlepších“).

Jarní servisní akce AUTO CB

Mezi další oceněné výrobky patří fotoaparát Nikon Z fc s krásným designem a makroobjektiv s ohniskovou vzdáleností středního teleobjektivu NIKKOR Z MC 105 mm f/2,8 VR S.

Foto Bauer je oblíbený obchod s fototechnikou Nikon v Plzni

Produkty značky Nikon najdete v plzeňské prodejně Foto Bauer, která sídlí v Martinské ulici v centru města.

Red Dot Award: Product Design 2022

Do světově proslulé soutěže v oblasti průmyslového designu byly přihlášeny výrobky ze 60 zemí, které byly následně hodnoceny panelem vážených expertů na design z celého světa. V průběhu procesu hodnocení výrobků před vyhlášením vítězů byly brány v úvahu vlastnosti jako úroveň inovací, funkčnost, ergonomie a odolnost.

Vítězné výrobky budou později v tomto roce vystaveny na zvláštní výstavě v muzeu Red Dot Design Museum v německém Essenu.

Výrobky Nikon, které získaly cenu „Red Dot Award: Product Design 2022“, jsou následující:

NIKON Z 9, VÍTĚZ OCENĚNÍ „BEST OF THE BEST“

Přístroj Z 9 je nejpokročilejší ze všech doposud produkovaných špičkových fotoaparátů firmy Nikon. Nikon Z 9 je určen pro uživatele posouvající hranice v oblasti fotografie a videa, a je ideální pro fotografy sportu, divokých zvířat a fotoreportéry požadující kromě robustního provedení hledáček, automatické zaostřování a operativnost nejvyšší úrovně. Fenomenální obrazový výkon fotoaparátu Z 9 umožňuje uživatelům zaznamenávat nedostižná videa 8K 24p až 60p a 4K 24p až 120p ve formátu FX včetně časosběrných videí přímo ve fotoaparátu, což umožňuje uživatelům naplno využít jejich vlastní tvořivost.

NIKON Z FC

Jedinečný, stylový fotoaparát mirrorless Nikon Z fc je vytvořen tak, aby nabízel perfektní kombinaci působivého retro designu a špičkových technologií. Fotoaparát Z fc čerpá z tradice a bezkonkurenční historie inovací společnosti Nikon a je inspirován filmovou jednookou zrcadlovkou Nikon FM2 z roku 1982. Kombinace autentického stylu, výkonnosti a pokročilých funkcí znamená, že skvěle zapůsobí v rukou profesionálních fotografů i amatérů – transformací každodenních okamžiků v ohromující snímky.

MAKROOBJEKTIV S OHNISKOVOU VZDÁLENOSTÍ STŘEDNÍHO TELEOBJEKTIVU NIKKOR Z MC 105 MM F/2,8 VR S

NIKKOR Z MC 105 mm f/2,8 VR S je profesionální makroobjektiv řady S poskytující neuvěřitelnou míru detailů a revoluční prostorovou hloubku a brilanci obrazu. Objektiv je optimalizován pro pořizování statických snímků i videa a jeho obrazový úhel odpovídající střednímu teleobjektivu z něho činí působivý objektiv pro detailní portréty: ostrost a kontrast jsou vynikající, stejně jako reprodukce neostrých míst obrazu (bokeh).

SUPERTELEOBJEKTIV S PEVNOU OHNISKOVOU VZDÁLENOSTÍ NIKKOR Z 400 MM F/2,8 TC VR S

Objektiv NIKKOR Z 400 mm f/2,8 TC VR S zaručuje přirozeně působící snímky výjimečné kvality s vynikající reprodukcí neostrých míst obrazu (bokeh) a vysokým rozlišením. NIKKOR Z 400 mm f/2,8 TC VR S je vybaven vestavěným 1,4× telekonvertorem a novým typem vrstev nabízejícím nejlepší antireflexní vlastnosti v historii objektivů NIKKOR pro plnou podporu tvořivosti profesionálních fotografů

VZPŘÍMENÝ MIKROSKOP ECLIPSE SI

Mikroskop ECLIPSE Si je vzpřímený mikroskop s množstvím inteligentních funkcí šetřících čas, režimem automatického vypnutí a ergonomickým designem pro omezení fyzické zátěže při dlouhodobém používání. ECLIPSE Si nabízí rovněž vzdálené sdílení snímků a je tak ideální pro virtuální konzultace a výukové účely.

Red Dot Design Award
je soutěž světové úrovně oslavující to nejlepší v oblasti designu a podnikání, která má za sebou bohatou 67letou historii. Pro získání podrobnějších informací navštivte webovou stránku

SPOLEČNOST NIKON

Nikon je vedoucím světovým poskytovatelem výrobků a služeb v oblasti fotografie a videografie. Inovativní optické technologie společnosti – zahrnující amatérské a profesionální fotoaparáty a objektivy, systémové příslušenství a sportovní a rekreační optiku – v sobě nesou více než 100 let zkušeností v oboru. Značka je globálně oceňována pro stanovování nových standardů v oblasti designu a výkonnosti, kde revoluční řada fotoaparátů Nikon mirrorless a objektivů NIKKOR Z představují novou dimenzi optické výkonnosti. Cílem společnosti Nikon je být vzorem v oblasti fotografické kultury a umožnit nejlepším světovým vizuálním umělcům využít jejich tvůrčí potenciál zprostředkováním vizuálních příběhů. Oceňované fotografické vybavení firmy poskytuje fotografům a videografům vše potřebné pro realizaci jejich tvůrčích vizí na nejvyšší úrovni. Oceňovaná sportovní a rekreační optika přibližuje svět a lze ji využít pro všechny motivy od pozorování ptáků až po pozorování hvězd a divadlo, golf či cestování.

Jako osvědčený vizionářský partner sjednocuje Nikon všechny úrovně tvůrců obsahu prostřednictvím své komunity uživatelů, nedostižné technické expertizy a přístupu ke zdrojům vzdělání prostřednictvím iniciativ, jako je Nikon škola.

Kontakty na prodej fototechniky v Plzni

Foto Bauer
Adresa: Martinská 608
301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí
Telefon: 377 322 326
Web: https://www.fotobauer.cz

Zdroj fotografie: Facebook Foto Bauer Plzeň
Zdroj: TZ Nikon


Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka